Ημερίδα για την Μεσογειακή Διατροφή από την Περιφέρεια Κρήτης στις 28 Μαΐου 01/01

imerida-gia-tin-mesogeiaki-diatrofi-apo-tin-perifereia-kritis-stis-28-maiou-232114

Η ημερίδα για την προώθηση της Μεσογειακής Διατροφής στο πλαίσιο του έργου «MD.net», θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου 2021, διαδικτυακά από τις 12:00 έως τις 14:00 (ώρα Ελλάδας) και είναι ανοικτή για το κοινό.

Ο κύριος στόχος αυτής της εκδήλωσης είναι η διάδοση των δράσεων του έργου «MD.net», να κηρύξει την έναρξη  της Διακήρυξης για την Μεσογειακή Διατροφή- Med Diet και να συζητήσει  με τους ειδικούς προσκεκλημένους για το πώς το #MediterraneanDiet επηρεάζει  όλη την  περιοχή της Μεσογείου.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες του τριήμερου συνεδρίου, που πραγματοποιείται από τις 26 έως τις 28 Μαΐου 2021, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να περιηγηθούν στην αίθουσα του Med Diet Networking Festival, όπου εκτίθενται τοπικά προϊόντα από επιχειρήσεις της κάθε χώρας .  

Πάνω από 80 οργανισμοί (ΜΜΕ, επιχειρηματίες, ΜΚΟ, κυβερνητικοί και εκπαιδευτικοί οργανισμοί και πολλοί άλλοι φορείς) θα συμμετάσχουν σε αυτήν την έκθεση, δείχνοντας πώς υπερασπίζονται, προστατεύουν και προωθούν τις αξίες της Μεσογειακής Διατροφής.

Εγγραφές και παρακολούθηση της εκδήλωσης: