Ημερίδα για το σκόρδο Πλατυκάμπου 01/01

imerida-gia-to-skordo-platykabou-208117

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πλατυκάμπου, ύστερα από την κατάθεση και έγκριση του φακέλου ΠΟΠ «Εντόπιο Σκόρδο Πλατυκάμπου», στα πλαίσια του προγράμματος «Δράσεις Προώθησης Τοπικών Προϊόντων της Θεσσαλίας» από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Λάρισας, διοργανώνει ημερίδα διαβούλευσης την Πέμπτη 16 Μαΐου και ώρα 13:00 στην ταβέρνα «Γκέκας» στην πλατεία της Γαλήνης Λάρισας.

Η διαβούλευση απευθύνεται στο ευρύ κοινό και ειδικότερα στους εμπλεκόμενους παραγωγούς και δικαιούχους, και στόχος είναι η ενημέρωσή τους για τις τεχνικές προδιαγραφές του φακέλου πριν την κατάθεσή του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Οι συμμετέχοντες στη δημόσια διαβούλευση έχουν τη δυνατότητα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής και να εκφράσουν τη γνώμη τους και τις ενδεχόμενες προτάσεις τους.

Στη συνάντηση θα παρευρεθούν οι αρμόδιοι του προγράμματος «Δράσεις Προώθησης Τοπικών Προϊόντων της Θεσσαλίας» της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Λάρισας, κ. Σταυρίδης Δημήτριος και κ. Κανάκης Γεώργιος. Συντονιστής της ημερίδας διαβούλευσης θα είναι ο κ. Καραστέργιος Γ. Ιωάννης της εταιρείας Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στον Αγροτικό Τομέα «AGRONOMIA».