Κάλεσμα σε συνάντηση ενημέρωσης για την ανάπτυξη της γαστρονομικής ταυτότητας της Δράμας 01/01

kalesma-se-synantisi-enimerosis-gia-tin-anaptyxi-tis-gastronomikis-taftotitas-tis-dramas-267747

Στο πλαίσιο ανάδειξης της γαστρονομικής ταυτότητας της Δράμας, η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας καλεί όλους τους εμπλεκόμενους του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα, οινοποιούς, τυροκόμους, ελαιοπαραγωγούς, κτηνοτρόφους και λοιπούς παραγωγούς, με σκοπό να τους παρουσιάσει και να τους ενημερώσει για το πλάνο υλοποίησης του έργου Dionysos Land – Η γαστρονομική ταυτότητα της Π.Ε. Δράμας, του προγράμματος Leader που στόχο έχει την σύνδεση και εμπλοκή όλων, ώστε να αναδειχθούν όλα τα προϊόντα που παράγει η περιοχή.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 και ώρα 19.00 στο Ξενοδοχείο Κούρος. Θα γίνει λεπτομερής συζήτηση για τις δράσεις και τους σκοπούς του έργου και τους τρόπους συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων.

Στόχος της ανοιχτής πρόσκλησης είναι να ενημερωθούν, όσο το δυνατόν περισσότεροι παραγωγοί, ώστε να δοθεί η ευκαιρία να συμμετέχουν στην υλοποίηση του έργου όσοι το επιθυμούν, προκειμένου η προσπάθεια αυτή να εδραιώσει στη συνείδηση του κόσμου ότι η Δράμα παράγει προϊόντα ιδιαίτερης διατροφικής αξίας, ώστε να δοθεί προστιθέμενη αξία σε όλα τα προϊόντα του Νομού Δράμας.