Ξεκινά η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition 01/01

xekina-i-9i-expotrof-the-greek-fine-food-exhibition-284417

Από 04 έως 06 Φεβρουαρίου, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ υποδέχεται στο MEC Παιανίας πλήθος παραγωγών artisanal προϊόντων μικρής παραγωγής και προϊόντων delicatessen που συμμετέχουν αποκλειστικά στην έκθεση, καθώς και εκπροσώπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων για ένα τριήμερο γεμάτο εμπορικές συμφωνίες.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις της ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα σεμινάρια αφιερώνοντας κάθε ημέρα διεξαγωγής της έκθεσης σε μια σύγχρονη γαστρονομική τάση. Βιωσιμότητα, Farm to Table και Αυθεντικότητα είναι το τρίπτυχο, στο οποίο στηρίζεται το σύνολο των παράλληλων εκδηλώσεων της φετινής διοργάνωσης.

Θεωρία και Πράξη θα συναντηθούν στους χώρους της έκθεσης με καλεσμένους που θα μαγειρέψουν και θα συζητήσουν για τις τάσεις που έχουν κυριαρχήσει στον κλάδο της γαστρονομίας. Παράλληλα, η αγαπημένη εκδήλωση «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» με παρουσιάστρια την Εύα Παρακεντάκη και οικοδεσπότη τον chef Κώστα Μπουγιούρη, παρουσιάζουν για τους επισκέπτες της έκθεσης ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι.

Τιμώμενη περιφέρεια στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ δέκα επιχειρήσεις από την Ιταλία έρχονται στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ ως εκθέτες σε ειδικό section, με στόχο την ενίσχυση των εμπορικών σχέσεων μεταξύ των χωρών.

Από την 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition δεν θα μπορούσε να λείπουν οι βραβεύσεις. Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα απονεμηθούν τα Athens Fine Food Awards 2023, τα σημαντικότερα βραβεία ποιότητας και γεύσης για τους Έλληνες παραγωγούς, ενώ τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου ανακοινώνονται τα 100 καλύτερα Bars & Εστιατόρια για το 2023.

Δείτε την λίστα εκθετών εδώ
Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ
Κατεβάστε την πρόσκλησή σας εδώ