«Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»: Ημερίδα για την κυκλική οικονομία την Παρασκευή 1/4 στην Κοζάνη 01/01

nea-georgia-nea-genia-imerida-gia-tin-kykliki-oikonomia-tin-paraskevi-1-4-stin-kozani-258806

Ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (Τμήμα Γεωπονίας και Ινστιτούτο Αειφορικής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων-ΠΕΚ ΤΗΜΕΝΟΣ-ΠΔΜ), η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τo Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας, και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Rutgers University (USA) διοργανώνουν την ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Towards a circular economy in the agricultural sector», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 01 Απριλίου 2022 και ώρα 17:00, στο αμφιθέατρο «Σπύρος Αρσένης» στην Πανεπιστημιούπολη στην Κοζάνη.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση για τις εξελίξεις στον τομέα της κυκλικής οικονομίας εστιάζοντας στον κλάδο της αγροδιατροφής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξαχθούν ομιλίες από εκπροσώπους του Rutgers University (USA) και θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά στη σελίδα του Facebook και στο κανάλι YouTube του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και από την υπηρεσία Δίαυλος.

Η ημερίδα οργανώνεται στο πλαίσιο του δωρεάν προγράμματος κατάρτισης και συμβουλευτικής με θέμα «Αγροκυκλικότητα: Εφαρμογές στη Γεωργία», το οποίο συγχρηματοδοτείται από τον οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» μέσω της ιδρυτικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της Ημερίδας