Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Το Περιβάλλον στο Επίκεντρο του 4ου Trophy Meet-up στις 11/10 01/01

nea-georgia-nea-genia-to-perivallon-sto-epikentro-tou-4ou-trophy-meet-up-stis-11-10-303000

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το 4ο Trophy Meet-up για το 2023, στην Αίθουσα Μουσείου του Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ιερά Οδός 75, Αθήνα), μεταξύ 11.00-13.00. Η εκδήλωση, στο πλαίσιο του TrophyΤροφή 2023, έχει στόχο να αναδείξει την άμεση σύνδεση του περιβάλλοντος με τον πρωτογενή τομέα και το τρόφιμο, δεδομένης της ανάγκης για τη συνολική στήριξη του αγροδιατροφικού κλάδου της χώρας, μετά και τις πρόσφατες καταστροφές.

Trophy Meet-ups αναδεικνύουν τις ευκαιρίες, τις τάσεις, τις βέλτιστες πρακτικές, καθώς και τις προοπτικές του κλάδου της αγροδιατροφής, σε συνεργασία με εταιρίες, ερευνητικούς φορείς και πανεπιστήμια. Οι συμμετέχοντες, φοιτητές, ερευνητές και startups του 4ου Trophy Meet-up, θα παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις για την αγροδιατροφική καινοτομία και τεχνολογία στην Ελλάδα ενώ, θα έχουν ευκαιρίες δικτύωσης.

To 4ο Trophy Meet-up του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ιδρυτικός Δωρητής του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Περισσότερες πληροφορίες για το 4ο Trophy Meet-up, το πρόγραμμα και την υποβολή της συμμετοχής σας θα βρείτε εδώ.

Τα Trophy Meet-ups είναι μία πρωτότυπη πρωτοβουλία στο πλαίσιο του εγχειρήματος TrophyΤροφή, το οποίο στοχεύει στην ανάπτυξη του διαλόγου για την αγροδιατροφική καινοτομία και τεχνολογία και ευρύτερα στον ψηφιακό μετασχηματισμό του κλάδου στη χώρα μας. Το TrophyΤροφή υλοποιείται από τον οργανισμό Νέα Γεωργία Νέα Γενιά μέσω της ιδρυτικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Ο Οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά υλοποιεί μια σειρά από Trophy Meet-ups, που θα λειτουργήσουν ως πλατφόρμα σύνδεσης και ενημέρωσης όλων των ενδιαφερομένων για την καινοτομία και την τεχνολογία στο τοπικό και εθνικό αγροαδιατροφικό οικοσύστημα. Ταυτόχρονα, τα Trophy Meet-ups θα αποτελέσουν εργαλεία για τη γνωριμία και δικτύωση ατόμων με συμπληρωματικές δεξιότητες και ενδιαφέροντα, για την παρουσίαση των τελευταίων τάσεων στον τομέα της καινοτομίας και της τεχνολογίας, καθώς και για την αλληλεπίδραση του παραγωγικού ιστού της οικονομίας με νέα, δυναμικά εγχειρήματα.