Λάρισα: Παρουσίαση των μηχανημάτων προετοιμασίας καλλιέργειας Kverneland από την Terra 01/01

larisa-parousiasi-ton-michanimaton-proetoimasias-kalliergeias-kverneland-apo-tin-terra-170606

Επίδειξη των μηχανημάτων κατεργασίας εδάφους και σποράς της Kverneland, σε πραγματικές συνθήκες διοργανώνει η Terra:

  • Την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019, στις 10:00 στην Λάρισα, Επ. οδός Γιάννουλης – Φαλάνης, διασταύρωση Δασοχωρίου, αριστερά προς κτήμα Ανεμόμυλος.

Το αναστρεφόμενο άροτρο 150S, ο σβωλοκόπτης NGH σε συνδυασμό με την πνευματική σπαρτική σιτηρών DA, ο καλλιεργητής CLC Pro Classic, ο υπεδαφοκαλλιεργητής DTX, θα δουλέψουν στο χωράφι παράλληλα με μηχανήματα γεωργίας ακριβείας όπως o λιπασματοδιανομέας με σύστημα ζύγισης TL Geospread και το αναρτώμενο ψεκαστικό iXter B18.

Η νέα σειρά αρότρων 150S, διατίθενται πλέον για ελκυστήρες ιπποδύναμης έως 150Hp . Οι σβωλοκόπτες της νέας επανασχεδιασμένης σειράς H, αποτελούν ιδανική επιλογή και συνδυάζονται με τις πνευματικές σπαρτικές σιτηρών DA για μέγιστη απόδοση και οικονομία.

Οι καλλιεργητές της σειράς CLC αποτελούν την πρόταση της Kverneland για κατεργασία εδάφους, ειδικά στα σιτηρά και ψυχανθή. Ο νέος υπεδαφοκαλλιεργητής DTX είναι συνδυασμός διάνοιξης του εδάφους, αλλά ταυτόχρονα και προετοιμασίας της σποροκλίνης, μειώνοντας τον χρόνο κατεργασίας.

Ο λιπασματοδιανομέας TL Geospread και το ψεκαστικό iXter B18, πλήρως συμβατά με πρωτόκολλο επικοινωνίας ISOBUS, αποτελούν κορυφαία επιλογή για εφαρμογή γεωργίας ακριβείας.

Η παρουσίαση – επίδειξη θα γίνει από τον υπεύθυνο δοκιμών της Kverneland ενώ στους επισκέπτες θα δοθεί η ευκαιρία να ενημερωθούν για την πλήρη σειρά μηχανημάτων της εταιρίας.   

Πληροφορίες στο τηλ. 2410 575311