ΠΚΜ: Eκδήλωση με θέμα «Σύγχρονη Ελληνική Γεωργία και Επανακατοίκηση της Υπαίθρου» στις 2/2 01/01

pkm-ekdilosi-me-thema-sygchroni-elliniki-georgia-kai-epanakatoikisi-tis-ypaithrou-stis-2-2-283896

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, επί σειρά ετών συμμετείχε σε προγράμματα έρευνας, μελέτης και εφαρμογής, με αντικείμενο τον Γεωργοδιατροφικό τομέα. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τους 19 εταίρους του φορέα, έχουν καταγραφεί εμπεριστατωμένα συμπεράσματα, που με τεκμηριωμένη επιστημονική γνώση στο εφαρμοστικό πεδίο, αναδεικνύουν τις δράσεις και τον τρόπο για την επανεκκίνηση σε αυτό τον τομέα.

Η ελληνική Γεωργία, στο σύνολό της, αποτελεί το εφαλτήριο για αυτό το εγχείρημα. Η τελευταία απογραφή όμως του πληθυσμού της χώρας, που έγινε με όρους πραγματικότητας, αναδεικνύει εκκωφαντικά και εκτυφλωτικά το μείζον ζήτημα της ερημοποίησης της Υπαίθρου και τις πρωτοβουλίες για την επανακατοίκησή της .

Έχοντας συναίσθηση της αποστολής του φορέα μας και νοιώθοντας βαριά την ευθύνη, εκτιμούμε ότι πρέπει να καταθέσουμε και να διακηρύξουμε με γνώση, τις πολιτικές εφαρμογές που θα υπηρετήσουν Γεωργούς, Ύπαιθρο και Πατρίδα.

Σας προσκαλούμε στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Σύγχρονη Ελληνική Γεωργία και Επανακατοίκηση της Υπαίθρου», που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου, Δήμος Παιονίας, Ν. Κιλκίς, στις 2 Φεβρουαρίου 2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 μ.μ.

Κεντρικός Ομιλητής της Εκδήλωσης: Κωνσταντίνος Κιλτίδης, Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας