«Ψηφιακές Εφοδιαστικές Αλυσίδες»: Διαδικτυακό Εργαστήριο του ΣΕΒ την Πέμπτη 25/2 01/01

psifiakes-efodiastikes-alysides-diadiktyako-ergastirio-tou-sev-tin-pebti-25-2-222258

Ψηφιακό Εργαστήριο με θέμα «Ψηφιακές Εφοδιαστικές Αλυσίδες» διοργανώνει ο ΣΕΒ , την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, και ώρα 16.30 μ.μ.

Η 4η βιομηχανική επανάσταση, αλλά και οι προκλήσεις του Covid-19, επιβάλλουν το μετασχηματισμό των παραδοσιακών γραμμικών εφοδιαστικών αλυσίδων σε δυναμικά και ευέλικτα μοντέλα, όπου όλα τα μέρη του δικτύου, επικοινωνούν και ανταλλάσσουν σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες. Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ψηφιακά εφοδιαστικά δίκτυα απολαμβάνουν ήδη οφέλη όπως: 25% μείωση των αποθεμάτων, 25% μείωση του κόστους των outbound logistics, 44% βελτίωση της αποδοτικότητας μεταφορικών μέσων και παγίων.

Ο κ. Andy Hancock, Global VP, SAP θα αναλύσει τα οφέλη που προσφέρει η ψηφιοποίηση των διαδικασιών εφοδιασμού, ενώ ο κ. Richard Bradley, Director, Deloitte Switzerland θα παρουσιάσει τις σύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες στην εφοδιαστική. Στο εργαστήριο επίσης συμμετέχουν εμπειρογνώμονες από την Ολλανδία, τη Φιλανδία και την Ελλάδα για επιτυχημένες εφαρμογές ψηφιοποίησης εφοδιαστικών αλυσίδων σε επιχειρήσεις και εταιρίες 3PL.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του εργαστηρίου εδώ.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ. Θα λάβετε το σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης του εργαστηρίου αμέσως μετά την εγγραφή σας.