Το Ρέθυμνο γιορτάζει με μία ακόμα Οινοτουριστική Βόλτα την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού 01/01

to-rethymno-giortazei-me-mia-akoma-oinotouristiki-volta-tin-pagkosmia-imera-oinotourismou-176919

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Οινοτουρισμού 2019, ο Δήμος Ρεθύμνης και η Ομάδα Rethymno RECEVIN διοργανώνουν μία ακόμα ξεχωριστή Οινοτουριστική Βόλτα στην καρδιά της πόλης μας.

Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 18:00, θα ξεκινήσει ένας οινογαστρονομικός περίπατος, ο οποίος θα προσφέρει στους συμμετέχοντες μια ολοκληρωμένη οινική εμπειρία, με γευστική δοκιμή κρητικών ποικιλιών συνδυασμένες με επιλεγμένα συνοδευτικά, τα οποία θα επιμεληθούν κάποια από τα καλύτερα εστιατόρια και Boutique Hotels του Ρεθύμνου.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν μια ξενάγηση στα ομορφότερα σημεία της Παλιάς Πόλης, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις οινικές διαδρομές της Κρήτης από ειδικούς επαγγελματίες και να μάθουν πολύτιμες πληροφορίες για τις γηγενείς ποικιλίες και το ποιοτικό εμφιαλωμένο κρητικό κρασί.

Η Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού στην Κρήτη διοργανώνεται από το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης, με τη συμμετοχή δύο οινοποιείων από το Ρέθυμνο: Οινοποιείο Κλάδος στο Πάνορμο και Οινοποιείο Ζουμπεράκη στην Καλή Συκιά, σε σύνολο 16 συμμετεχόντων οινοποιείων-μελών του Wines of Crete, τα οποία θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Δηλώστε συμμετοχή για την Οινοτουριστική Βόλτα μέχρι την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019, στο [email protected] (στέλνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας), στη σελίδα μας στο facebook: Rethymno European Wine City ή στη φόρμα που θα βρείτε εδώ