ΣΠΕΛ: Συμμετοχή με περίπτερο και διοργάνωση ημερίδας στην Αgrotica 2024 01/01

spel-symmetochi-me-periptero-kai-diorganosi-imeridas-stin-agrotica-2024-311198

Δυναμική παρουσία αναμένεται να δώσει ο ΣΠΕΛ στην 30η Agrotica 2024, που θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως και τις 4 Φεβρουαρίου 2024, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Υποστηρικτής της διοργάνωσης της ΔΕΘ HELEXPO, ο ΣΠΕΛ συμμετέχει στην Agrotica, τη μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου της αγροδιατροφής που αποτελεί κομβικό σημείο συνάντησης και δικτύωσης για τον γεωργικό κλάδο και την αγροτική οικονομία.

Το περίπτερο του ΣΠΕΛ θα είναι στο Βελλίδειο stand 7.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της έκθεσης, το Σάββατο 3/02/2024στις 2.30-4.00 μμ, ο ΣΠΕΛ θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη Ημερίδα του με θέμα «Η σημασία της θρέψης των φυτών στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής».

Το πάνελ της Ημερίδας θα πλαισιωθεί από ομιλητές από την Πολιτική Ηγεσία, τη Βιομηχανία Τροφίμου την Ακαδημαϊκή Κοινότητα, φορείς και τον Κλάδο των λιπασμάτων που θα καταθέσουν τη γνώση και την εμπειρία τους στο πως η θρέψη φυτών συμβάλει στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.

Χορηγοί επικοινωνίας 

Xορηγοί οι εταιρείες

ΑΓΚΡΟΛΑ ΑΒΕΕ, ACTIVE AGRO AE, ADAMA HELLAS AE, AFCO SA, ΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΙ ΑΕΒΕ, AGROHELLAS A.E., AGROLOGY ABEE, BASF HELLAS AE, BIOSOLIDS AE, CARBOKAL SA, ΓΕΩΛΙΧ ΕΠΕ, COMPO HELLAS AE, ΕΒΥΠ ΕΕ, EUROCHEM HELLAS AE, ΖΙΚΟ ΑΕ, FARMACHEM SA, FERTIKOM -ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, FERTINAGRO HELLAS SA, HAIFA SOUTHEAST EUROPE, K+S MINERALS AND AGRICULTURE, ΛΗΔΡΑ ΕΠΕ, ΛΥΔΑ ΑΕ, MEDILCO HELLAS AE, MILLIKEN SA, NATURE SA, NEW TRADE FERTILIZERS ΕΠΕ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ – THRACE GROUP ΑΒΕΕ, SELENE SA, SYNGENTA ABEE, UPL HELLAS SA, VIORYL SA, VITA CHEMIE Μ. ΙΚΕ, ΦΥΤΟΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΒΕΕ, YARA HELLAS A.E.