Η εκδήλωση «Start up Competition 2020» τη Δευτέρα 2/12 στη Θεσσαλονίκη 01/01

i-ekdilosi-start-up-competition-2020-ti-deftera-2-12-sti-thessaloniki-180196

Το MIT Enterprise Forum Greece, σε συνεργασία με την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, σας προσκαλεί στην ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του “MITEF Greece Startup Competition 2020”,

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου 2019, στις 16:00, στις εγκαταστάσεις του OK!Thess. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση ερευνητών και νεοφυών επιχειρήσεων σχετικά με το “MITEF Greece Startup Competition 2020”. Το MITEF Greece στοχεύει στη δυναμική ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων που καινοτομούν στο χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών.

Οι ομάδες που θα βραβευθούν θα προβληθούν διεθνώς μέσα από το δίκτυο του MIT Enterprise Forum. Ο διαγωνισμός ακολουθεί τα πρότυπα αντίστοιχων διαγωνισμών που πραγματοποιεί το MIT Enterprise Forum στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες.

Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του διαγωνισμού του 2019, συνεχίζεται η συνεργασία με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ως αποκλειστικού χορηγού στην θεματική ενότητα “Energy” track.

Επιπλέον φέτος, σε συνεργασία με το Athens Maritime Innovation Center δημιουργείται για πρώτη φορά μία νέα θεματική ενότητα  το “Maritime” track.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Χρήστος Τσικούδας, Co-Founder & CEO της εταιρείας Twiddle, 1ος νικητής του διαγωνισμού MITEF Greece Startup Competition 2019 και ο κ. Δημήτρης Μουστάκας, Co-Founder της εταιρείας AidPlex, 2ος νικητής του διαγωνισμού, οι οποίοι θα μας μιλήσουν για την εμπειρία τους και τη σημασία του διαγωνισμού.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ομιλίες από:

  • Εκπρόσωπο των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ
  • Εκπρόσωπο του Athens Maritime Innovation Center
  • τον κ. Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρο του MIT Enterprise Forum Greece, που θα ενημερώσει το κοινό σχετικά με το φετινό διαγωνισμό και θα αναλύσει τις σημαντικότερες παραμέτρους για τη χρηματοδότηση μιας νεοφυούς επιχείρησης.
  • τον Δρ. Κυριάκο Λουφάκη, Πρόεδρο Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα σχετικά με την αίτηση συμμετοχής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τους ακόλουθους συνδέσμους, προκειμένου να καταθέσουν τις αιτήσεις τους:

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά προαπαιτείται εγγραφή στο Link: https://www.eventora.com/el/Events/mitefgreece-startup-competition-thessaloniki

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε είτε με το MITEF Greece τηλ: 216 900 2981, είτε με την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας τηλ: 2310 379341.