ΣΘΕΒ και ΑΓΣ: Σεμινάρια με θέμα «Στρατηγικές πωλήσεων για εξαγωγές και marketing αγροτικών προϊόντων» 01/01

sthev-kai-ags-seminaria-me-thema-stratigikes-poliseon-gia-exagoges-kai-marketing-agrotikon-proionton-259651

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει κύκλο σεμιναρίων με θέμα: «Στρατηγικές πωλήσεων για εξαγωγές και marketing αγροτικών προϊόντων» σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Γεωργική σχολή – Perottis College, την Τρίτη 12 & την Πέμπτη 14 Απριλίου και ώρες 17:00 – 21:00.

Το πρώτο σεμινάριο με θέμα: «Στρατηγικές πωλήσεων για εξαγωγές αγροτικών προϊόντων» θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ ενώ το δεύτερο σεμινάριο με θέμα: «Marketing αγροτικών προϊόντων» θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω zoom.

Στόχος των σεμιναρίων είναι η ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και των δεξιοτήτων σε θέματα σχεδιασμού μάρκετινγκ, πωλήσεων και ψηφιακής παρουσίας της επιχείρησης σε εξαγωγικές αγορές, και στη θέσπιση των επιμέρους στόχων για την τοποθέτηση και την προώθηση των αγροτικών προϊόντων στις αγορές του εξωτερικού.

 Τα σεμινάρια απευθύνονται σε παραγωγούς αγροτικών προϊόντων, γεωπόνους, τεχνολόγους τροφίμων, φοιτητές των παραπάνω ειδικοτήτων, νέους επιχειρηματίες στον αγροτικό χώρο, νέους αγρότες, εμπόρους γεωργικών προϊόντων καθώς και στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με κάθε είδους αγροτικά προϊόντα. 

Εισηγητές των σεμιναρίων θα είναι ο Δρ. Αναστάσιος Καραμάνος, ο κ. Γιώργος Α. Λαμπανάρης, ο Δρ. Κυριάκος Ρίσκος και ο κ. Θεοχάρης Στυλιανός Σπυρόπουλος.

 Για πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του προγράμματος και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Ελένη Ευαγγελοπούλου) τηλ: 2410555507 & email: [email protected].

https://www.sthev.gr/2022/04/05/kuklos-seminarion-tou-sthev-me-thema-stratigikes-poliseon-gia-eksagoges-kai-marketing-agrotikon-proionton/