Το SuperFood Festival έρχεται στο Ζάππειο από 6 έως 10 Απριλίου 01/01

to-superfood-festival-erchetai-sto-zappeio-apo-6-eos-10-apriliou-259664

Tο γευστικό και υγιεινό φεστιβάλ SuperFood Festival έρχεται από 06 έως 10 Απριλίου 2022 στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου.

Το πιο κεντρικό και όμορφο σημείο της Αθήνας υποδέχεται 100 και πλέον παραγωγούς και επιχειρήσεις απ’ όλη την Ελλάδα με σκοπό να παρουσιάσουν τον πλούτο της υγιεινής διατροφής, καθώς και μια μεγάλη γκάμα Super προϊόντων – κυρίως βιολογικών συνδυασμένα με υπερτροφές και πολλά ιδιαίτερα συστατικά!

Το SuperFood Festival διεξάγεται για πρώτη χρονιά κι έχει ήδη κερδίσει την αγάπη των Ελλήνων παραγωγών με superfood προϊόντα, οι οποίοι βρήκαν το δικό τους χώρο φιλοξενίας και ανάδειξης των ιδιαίτερων προϊόντων τους.

Από την Τετάρτη 6 έως και την Κυριακή 10 Απριλίου του 2022, στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου σας περιμένουμε όλους στο SuperFoods Festival για να γνωρίσετε από κοντά τα ευεργετικά αυτά προϊόντα και να συνομιλήσετε με τους παραγωγούς τους για τις Super ιδιότητες τους!

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 7 Απριλίου του 2022, ώρα 6:00μ.μ στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου από τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού τομέα Αθηνών Γεώργιο Δημόπουλο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους! Σας περιμένουμε για έναν περίπατο γεμάτο ενέργεια και γεύση! 6 με 10 Απριλίου του 2022 στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου Μη λείψει κανείς!