Συνέδριο για τη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμόa από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή 01/01

synedrio-gia-ti-symvouleftiki-kai-ton-epangelmatiko-prosanatolismoa-apo-tin-amerikaniki-georgiki-scholi-118330

Ο σημαντικός ρόλος της συμβουλευτικής και του επαγγελματικού προσανατολισμού, τόσο στον χώρο όλων των επιπέδων της εκπαίδευσης, όσο και ευρύτερα στην ανάπτυξη της αγοράς εργασίας, θα βρεθεί στο επίκεντρο εργασιών συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί 5 – 7 Απριλίου στις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Πρόκειται για το συνέδριο που διοργανώνει –για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη- η Ελληνική Εταιρία Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού, με τη συνεργασία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Τίτλος του είναι: «Διεκδικώντας τα αυτονόητα… Ο ρόλος της Συμβουλευτικής» και έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις εργασίες του δωρεάν εκπαιδευτικοί και γονείς.

Να σημειωθεί ότι ο επαγγελματικός προσανατολισμός αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για την ομαλή μετάβαση στην αγορά εργασίας, προσφέροντας αυτογνωσία, ενημέρωση, σωστές επιλογές και, εν τέλει μια πιο ικανοποιητική και παραγωγική καριέρα.

Δείτε ΕΔΩ το Πρόγραμμα του Συνεδρίου