Συζήτηση για την συνεισφορά των εισροών στην αγροτική παραγωγή και το μέλλον του αγροτικού τομέα 01/01

syzitisi-gia-tin-syneisfora-ton-eisroon-stin-agrotiki-paragogi-kai-to-mellon-tou-agrotikou-tomea-211185

Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: «Η συνεισφορά των εισροών στην αγροτική παραγωγή και το μέλλον του αγροτικού τομέα στην Ελλάδα» θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στις 18:00 μ.μ., και στην θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της ομώνυμης μελέτης που πραγματοποίησε το Ίδρυμα Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ).

Η συζήτηση αποτελεί κοινή δράση των τριών συνδέσμων των αγροτικών εφοδίων στη χώρα μας ΕΣΥΦ, ΣΕΠΥ και ΣΠΕΛ ενώ ΕΔΩ θα βρείτε την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.

Στη συζήτηση την οποία θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Νίκος Φιλιππίδης θα συμμετάσχουν οι κ.κ.  Μάκης Βορίδης (Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων), Νικόλαος Βέττας (Γενικός Διευθυντής ΙΟΒΕ), Γιώργος Μανιάτης (Υπεύθυνος Έρευνας ΙΟΒΕ), Βάσος Ευθυμιάδης (Πρόεδρος ΕΣΥΦ), Ευθύμης Ευθυμιάδης (Πρόεδρος ΣΕΠΥ) και Ιωάννης Βεβελάκης (Πρόεδρος ΣΠΕΛ). Η ηλεκτρονική φόρμα παρακολούθησης της συζήτησης θα παράσχει τη δυνατότητα υποβολής ερωτημάτων προς το πάνελ.

Η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής από όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την διαδικτυακή συζήτηση θα πρέπει να συμπληρωθεί το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου.

Στη μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τους Συνδέσμους των αγροτικών εφοδίων ΕΣΥΦ, ΣΕΠΥ & ΣΠΕΛ εξετάζεται ο ρόλος των εισροών στην αγροτική παραγωγή και η επίδρασή των βασικών συντελεστών στη διαμόρφωση του κόστους παραγωγής τόσο στη χώρα μας, όσο και στην Ε.Ε.

Τα αποτελέσματα της μελέτης αποτελούν χρήσιμο εργαλείο για τη βελτίωση της παραγωγικότητας του αγροτικού τομέα και τη χάραξη της αγροτικής πολιτικής στη χώρα μας τα επόμενα χρόνια.