«Έλα στη θέση μου»: Εκδήλωση στο Μουσείο Αργυροτεχνίας στα Ιωάννινα την Πέμπτη 31/5

«Έλα στη θέση μου»: Εκδήλωση στο Μουσείο Αργυροτεχνίας στα Ιωάννινα την Πέμπτη 31/5
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το 16ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, οργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Έλα στη θέση μου», την Πέμπτη 31 Μαΐου (ώρα 20:00), στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.
 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής: 

  • Ομιλία του επίκουρου καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θεοχάρη Ράπτη, με τίτλο: «Η διαφορετικότητα στη ζωή του παιδιού ως δικαίωμα και ο ρόλος της τέχνης».
  • Παρουσίαση μουσικών οργάνων από αραβικές χώρες και ερμηνεία παραδοσιακών κομματιών από τον καθηγητή μουσικής Ευγένιο Βούλγαρη.
  • Αφήγηση μονόλογων που αφορά το ταξίδι και τα όνειρα ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων στο Αιγαίο, σε σκηνοθετική επιμέλεια της Νατάσσας Πατσούρα.
  • Ερμηνεία τραγουδιών στη συριακή, αγγλική, ελληνική και νοηματική γλώσσα από την παιδική χορωδία του σχολείου στην οποία συμμετέχουν και μικροί πρόσφυγες. Στο πιάνο θα συνοδεύσει η Μαρία Ζαρκάδα.

Συντονισμός εκδήλωσης-διεύθυνση χορωδίας: Νίκη-Ειρήνη Λαμπρίδη 
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 26510 64065 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).
 
Μουσείο Αργυροτεχνίας
Ακρόπολη Ιτς Καλέ, Κάστρο Ιωαννίνων
Τ: 26510 64065 | www.piop.gr

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress