Μια ελληνική πλατφόρμα βοηθά τους αγρότες να πουλήσουν τα προϊόντα τους

viologika-proionta
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Τ ην άμεση επικοινωνία των αγροτών με εμπορικά δίκτυα και άλλους επαγγελματίες προσφέρει η agresocial, μια πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στους αγρότες να αναρτήσουν και να πουλήσουν τα προϊόντα τους, στους εμπόρους να ζητήσουν προϊόντα για αγορά, αλλά και στις επιχειρήσεις με αγροτικό εξοπλισμό και εφόδια να πουλήσουν τα μηχανήματά τους και να ενημερώσουν για τις υπηρεσίες τους. Στην πλατφόρμα agresocial μπορεί κανείς να εγγραφεί και να καταχωρίσει αγγελίες σε όλες τις υπηρεσίες δωρεάν, σύμφωνα με τον Εμμανουήλ Αστρακιανάκη από την πλατφόρμα agresocial.

«Όλα τα μέλη της πλατφόρμας λαμβάνουν ενημέρωση με email για τις καταχωρίσεις στους κλάδους που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ σε κάθε αγγελία υπάρχει δυνατότητα αποστολής μηνύματος ενδιαφέροντος στο μέλος που την έχει αναρτήσει και χάρτης με λεπτομέρειες απόστασης, καθώς και αξιολόγηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Όλα τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και να αναρτήσουν σχόλια, φωτογραφίες και βίντεο, ανταλλάσσοντας πληροφορίες, κλείνοντας συνεργασίες, επεκτείνοντας το επιχειρηματικό τους δίκτυο».

Ο κ. Αστρακιανάκης τονίζει, τέλος, ότι «η πλατφόρμα έχει ξεκινήσει να έχει κίνηση και να γράφονται μέλη, τα οποία ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ενεργά και να τη χρησιμοποιήσουν ως σύγχρονο εργαλείο δικτύωσης. Το οξύμωρο είναι ότι ενώ υπάρχει μεγάλη ζήτηση από τα μέλη δεν υπάρχουν ακόμα πολλές προσφορές από παραγωγούς και καλούμε τον κόσμο να γραφτεί και να κάνει αναρτήσεις αγγελιών για τα προϊόντα που παράγει».

-Διαφήμιση-