Ένας 24χρονος ο δράστης της δολοφονίας του κτηνοτρόφου στο Ρέθυμνο

Ένας 24χρονος ο δράστης της δολοφονίας του κτηνοτρόφου στο Ρέθυμνο

Επί ποδός βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές στο Ρέθυμνο, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία 63χρονου κτηνοτρόφου, το μεσημέρι της Κυριακή 1/7, στο Άνω Μέρος Αμαρίου. Όλα δείχνουν ότι ένα άλλο αιματηρό επεισόδιο, πριν από 10 χρόνια, όπου το θύμα σκότωσε για τα βοσκοτόπια έναν 65χρονο συγχωριανό του, συνδέεται με το χθεσινό φονικό.

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών του Ρεθύμνου, βρίσκεται ο 24χρονος εγγονός του 65χρονου, ο οποίος σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε, είναι ο δράστης της χθεσινής δολοφονίας. Επίσης αναζητείται ο 25χρονος αδερφός του, ο οποίος εμπλέκεται στο φονικό.

Ο εργάτης από την Αλβανία, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο με το θύμα, όταν δέχτηκαν την επίθεση, περιέγραψε στους αστυνομικούς πως δέχτηκαν την επίθεση στην οποία τραυματίστηκε και ο ίδιος ελαφρά.

Δύο αυτοκίνητα, τους έκλεισαν ξαφνικά το δρόμο, βάζοντας στην μέση το δικό τους όχημα. Από το μπροστινό αυτοκίνητο, φέρεται να βγήκε ο 24χρονος ο οποίος με μια μαγκούρα έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου και στην συνέχεια πυροβόλησε τον 63χρονο κτηνοτρόφο.

Ο 24χρονος συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Πηγή: ert.gr