Επαναξιολόγηση των δομών του ΥπΑΑΤ με ανοιχτή διαδικασία

Επαναξιολόγηση των δομών του ΥπΑΑΤ με ανοιχτή διαδικασία
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Η επαναξιολόγηση των δομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων απασχόλησε την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016, μεταξύ της σχετικής ομάδας εργασίας του ΥΠΑΑΤ, με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα Νίκο Αντώνογλου, με τους προϊσταμένους Τμημάτων, Διευθύνσεων και Γενικών Διευθύνσεων, στο κεντρικό αμφιθέατρο του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και μίλησαν εκτός του Γενικού Γραμματέα, ο Δ/ντής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης κ. Κων/νος Παπαδημητρίου και ο Παύλος Ακτύπης μέλη της ομάδας εργασίας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για το συντονισμό και την παρακολούθηση των διαδικασιών επαναξιολόγησης των δομών όλων των υπουργείων. Από τους ομιλητές παρουσιάστηκαν η πολιτική και στρατηγική της Κυβέρνησης για την επαναξιολόγηση και αναδιοργάνωση των δομών στο Δημόσιο και εξειδικεύτηκε η διαδικασία και μεθοδολογία που θα ακολουθηθεί στο ΥΠΑΑΤ, το αμέσως επόμενο διάστημα.

-Διαφήμιση-
Corteva agriculture

Στη συνάντηση τέθηκαν προβληματισμοί και απόψεις από τους παρευρισκόμενους προϊσταμένους και πραγματοποιήθηκε ουσιαστική συζήτηση για την επαναξιολόγηση των δομών του ΥΠΑΑΤ.

-Διαφήμιση-
Αγροτική Καινοτομία - Γεωργικές Συμβουλές