Επανεκλογή του Αριστοτέλη Μπασδάνη στο επιμελητήριο Μαγνησίας

Επανεκλογή του Αριστοτέλη Μπασδάνη στο επιμελητήριο Μαγνησίας
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ο συνδιασμός με επικεφαλής τον Αριστοτέλη Μπασδάνη «Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα» αναδεικνύεται ως νικητής στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στον Βόλο. Το αποτέλεσμα των εκλογών, αν και δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως, φέρει ως νικητή τον Τέλη Μπασδάνη και την παράταξή του με ποσοστό 51%, δηλαδή αυτοδυναμία και κερδίζει 16 έδρες.

Στην δεύτερη θέση, στην αντιπολίτευση της διοίκησης, οδηγείται ο συνδιασμός «Μαγνησία 2025» με επικεφαλής τον Τρύφωνα Πλαστάρα, που κερδίζει με ποσοστό 47% τις 13 έδρες. Στην τρίτη θέση έρχεται ο συνδυασμός «Επιχειρώ, Μεταφέρω, Αναπτύσσω» με επικεφαλής τον Σπύρο Κοπάλη, που από την πρώτη κατανομή κερδίζει 1 έδρα και ίσως στην τρίτη κατανομή να κερδίσει ακόμη μία.

-Διαφήμιση-

Το εκλογικό μέτρο για ανάδειξη έδρας στο Επιμελητήριο Μαγνησίας είναι οι 85 ψήφοι. Η καταμέτρηση των ψήφων έχει ολοκληρωθεί και στα τέσσερα τμήματα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας έχει ολοκληρωθεί και συνολικά ψήφισαν για το Τμήμα Υπηρεσιών 1.395 άτομα, για το Εμπορικό Τμήμα 680 άτομα, για το Τμήμα Μεταποίησης 401 και για το Τουριστικό Τμήμα 160, αλλά η αποχή ήταν σε πάρα πολύ υψηλά ποσοστά.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ο συνδυασμός του Αριστοτέλη Μπασδάνη έλαβε 1.347 ψήφους, ο συνδυασμός του Τρύφωνα Πλαστάρα 1.070 ψήφους και ο συνδυασμός του Σπύρου Κοπάλη 146 ψήφους. Ο Αριστοτέλης Μπασδάνης και ο συνδιασμός του είναι η «ομάδα» που άσκησε κατά την τελευταία περίοδο την διοίκηση του Επιμελητηρίου στον Βόλο.

ΑΠΕ ΜΠΕ

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki