Επιμελητήριο Κυκλάδων: Συνεχίζεται ο κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων για το 2022

Με δύο νέες εισηγήσεις που αφορούν τις κυριότερες ασθένειες κηπευτικών, εσπεριδοειδών και αμπέλου στις Κυκλάδες και τους ζωικούς εχθρούς καλλιεργούμενων φυτών και την ολοκληρωμένη αντιμετώπισή τους συνεχίζεται ο κύκλος των εκπαιδευτικών σεμιναρίων του 2022 που οργανώνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με σκοπό την ανάδειξη και την αξιοποίηση του αγροδιατροφικού πλούτου των Κυκλάδων.

Το σεμινάριο για τις ασθένειες σε κηπευτικά, εσπεριδοειδή και αμπέλι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Μαρτίου στις 18:00 και το σεμινάριο για τους ζωικούς εχθρούς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 18:00.

Σύμφωνα με το Επιμελητήριο Κυκλάδων, περισσότεροι από 700 συμμετέχοντες παρακολούθησαν τα δύο προηγούμενα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν και αφορούσαν το κλάδεμα και τον εμβολιασμό στο αμπέλι.

Για την παρακολούθηση των σεμιναρίων, κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να επισκεφτεί την ηλεκτρονική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και να συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής.