Επίσκεψη Τσιρώνη στις εγκαταστάσεις του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων

Επίσκεψη Τσιρώνη στις εγκαταστάσεις του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Επίσκεψη Τσιρώνη στις εγκαταστάσεις του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ) στο Σχιστό

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ), Γρηγόρη Γουρδομιχάλη, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδεσπότων Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ) στο Σχιστό.

-Διαφήμιση-

Ο Αναπληρωτής Υπουργός ενημερώθηκε από τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου για τη λειτουργία του ΔΙΚΕΠΑΖ, αναφορικά με την περισυλλογή, καταγραφή και περίθαλψη των αδέσποτων ζώων στα διοικητικά όρια των Δήμων τα οποία είναι μέλη του, καθώς επίσης και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις (ιατρεία, χειρουργείο, χώρους φιλοξενίας ζώων, αποτεφρωτήρα).

Στα πλαίσια δε επικείμενης τροποποίησης του υφιστάμενου Νομοθετικού πλαισίου (Ν. 4039/2012) ο Αναπληρωτής Υπουργός συνομίλησε τόσο με τη Διοίκηση του ΠΕΣΥΔΑΠ όσο και με εκπροσώπους φιλοζωϊκών οργανώσεων, οι οποίοι διατύπωσαν απόψεις αναφορικά με τη βελτίωση του Νόμου, προκειμένου να βελτιωθούν έτι περαιτέρω οι συνθήκες ευζωϊας των αδέσποτων ζώων και να περιοριστούν φαινόμενα κακοποίησής τους.

 

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki