Έρχεται ο Protergia 7oς Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος να “φωτίσει” τους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Έρχεται ο Protergia 7oς Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος να

Με ένα νέο ρεκόρ συμμετοχών στον Ημιμαραθώνιο δρόμο, με συνολικά 18.000 εγγεγραμμένους δρομείς από 56 χώρες, αλλά και με την υπόσχεση για κορυφαίες επιδόσεις από καταξιωμένους Έλληνες και ξένους πρωταθλητές, έρχεται ο Protergia 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, να φωτίσει τους δρόμους της φθινοπωρινής Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου.

Η ΕΡΤ3 θα καλύψει τηλεοπτικά τον Protergia 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης με μία ειδική εκπομπή που θα αρχίσει στις 18:30, ενώ για πρώτη φορά το μεγάλο αθλητικό-πολιτιστικό και κοινωνικό γεγονός θα μεταδίδεται και μέσω ΕΡΤ HYBRID, δίνοντας τη δυνατότητα στον τηλεθεατή, μεταξύ άλλων, να επιλέξει την πηγή λήψης εικόνας.

Η μαραθώνια εκπομπή διάρκειας 3μιση ωρών περιλαμβάνει απευθείας συνδέσεις με τους χώρους αφετηρίας του ημιμαραθωνίου και τερματισμού στον Λευκό Πύργο, καθώς και της αντίστοιχης έναρξης και τερματισμού του «δρόμου υγείας» των πέντε χιλιομέτρων, με αφετηρία το δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Η επίσημη παρουσίαση της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», όπου οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι επιπλέον 2.000 θέσεις θα διατεθούν στο Κέντρο Εγγραφών (Registration Center) κατά τη διάρκεια λειτουργίας του στο Περίπτερο 2 της ΔΕΘ-HELEXPO από την Πέμπτη 11/10 (ώρες 10:00 – 19:00), με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης.

Παράλληλα, παρουσίασαν τους Χορηγούς της διοργάνωσης: τον Ονομαστικό Χορηγό Protergia, τον Μέγα Χορηγό Dole, τους Κύριους Χορηγούς CocaCola Τρία Έψιλον με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και Kosmocar Α.Ε. – Volkswagen, τον Αποκλειστικό Τηλεοπτικό Φορέα της διοργάνωσης ΕΡΤ3, που έχει αναλάβει την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση, τη NOVA που αποτελεί Media Partner της διοργάνωσης, τους Χορηγούς DHL, ΑΝΑΔΟΜΩ, Arla Protein, ΙΕΚ ΑΚΜΗ, EUROMEDICA – Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, ΔΕΘ – HELEXPO, τους Υποστηρικτές / Προμηθευτές StihlORIS – Official Timekeeper της διοργάνωσης, High 5Παπαδοπούλου Α.Ε., Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, Amstel FreeTaxiwayVillage CinemasPlaisirRun and 
HikeGrand Hotel PalaceHouse of Sports.