Εσπερίδα για την ασφάλιση εξαγωγικών πιστώσεων την Παρασκευή 23/11 στην Άρτα

Αύξηση 24,0% κατέγραψαν οι εξαγωγές της Ελλάδας τον Οκτώβριο 2018
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Το Επιμελητήριο Άρτας στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των Επιχειρήσεων – Μελών του σε θέματα ανάπτυξης & προώθησης της εξωστρέφειάς τους, συνδιοργανώνει με τον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων, την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 στις 19.00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Άρτας εσπερίδα με θέμα: «Δυνατότητες ασφάλισης και χρηματοδότησης εξαγωγικών πιστώσεων».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ( Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου 2ος όροφος).

-Διαφήμιση-
Corteva agriculture

Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΕΠ κ. Κώστας Παπαπαναγιώτου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των στελεχών των εξαγωγικών επιχειρήσεων  – μελών του Επιμελητηρίου Άρτας για τις δυνατότητες, που διαθέτει ο ΟΑΕΠ, για στήριξη και ενίσχυση  των εξαγωγικών δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων.

Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης θα ακολουθήσει συζήτηση, όπου και θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων, ενώ υπάρχει πρόβλεψη να γίνουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις μεταξύ εκπροσώπων επιχειρήσεων και στελεχών του ΟΑΕΠ.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους, όμως για κατ’ ιδίαν ραντεβού απαιτείται αίτημα  στον ΟΑΕΠ στο 2119966200 ή στο email [email protected] ή στο Επιμελητήριο στο 2681028728 ή στο email [email protected].

-Διαφήμιση-
Αγροτική Καινοτομία - Γεωργικές Συμβουλές