Εσπερίδα για τον αγροδιατροφικό τομέα στην Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου

Εσπερίδα για τον αγροδιατροφικό τομέα στην Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου

Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 18.30 το παράρτημα Κρήτης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας διοργανώνει στο Αμφιθέατρο του Εκθεσιακού Κέντρου Δήμου Μινώα Πεδιάδας εσπερίδα με θέμα «Η παραγωγή προϊόντων αγροδιατροφικού τομέα και το μέλλον τους.»

Η Εσπερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Παγκρήτιας Αγροκτηνοτροφικής Έκθεσης Αρκαλοχωρίου η οποία ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 19 Ιουλίου και θα διαρκέσει ως την Τετάρτη 24 Ιουλίου.

Στην Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου συμμετέχουν επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα με δράση και στο εξωτερικό για να προβάλλουν τα προϊόντα & τις υπηρεσίες τους. Επίσης, πραγματοποιούνται και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις όπως εκδηλώσεις μαγειρικής & γευσιγνωσίας καθώς και δωρεάν μουσικές παραστάσεις.

Ώρες Λειτουργίας:
Καθημερινές 17.30-22.30 &
Σαββατοκύριακο 10.30-14.30 ,17.30-22.30

Το αντίτιμο εισόδου ανέρχεται στα 2,00€ (χωρίς πρόσκληση)

Η Έκθεση πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, τη στήριξη του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Επίσης, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Συμβουλίου Κρήτης, του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Ζωοτροφών. Διοργανώνεται από την Alfa Expo. Και χορηγός Μετακινήσεων είναι οι Anek Lines & Blue Star Ferries. Χορηγοί επικοινωνίας η Αγρέκφραση, ο Αγρότυπος & το ραδιόφωνο Ερωτόκριτος.