Έτοιμοι οι αγρότες της Κρήτης για το συλλαλητήριο της Τετάρτης στην Αθήνα

Έτοιμοι οι αγρότες της Κρήτης για το συλλαλητήριο της Τετάρτης στην Αθήνα

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για το αυριανό συλλαλητήριο των αγροτών της Κρήτης, με τη συμμετοχή συναδέλφων τους από άλλες περιοχές της χώρας, στην πλατεία Βάθη της Αθήνας, ενάντια στο ασφαλιστικό και τα φορολογικά μέτρα, αλλά και με μία σειρά άλλα αιτήματα.

Το ραντεβού των αγροτών του Ηρακλείου και του Λασιθίου έχει δοθεί σήμερα το απόγευμα στο λιμάνι του Ηρακλείου, προκειμένου να αναχωρήσουν το βράδυ με τα πλοία της γραμμής για τον Πειραιά και στη συνέχεια να μεταβούν έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην Αθήνα.

Παράλληλα με τους αγρότες αναμένεται να αναχωρήσουν και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων, δήμων και φορέων, για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους.

Σημειώνεται, ότι μετά από συμφωνία με τις ναυτιλιακές εταιρείες, το εισιτήριο για τους αγρότες ανέρχεται στα 20 ευρώ μετ’ επιστροφής.

Την ίδια ώρα, δήμοι, εργατικά κέντρα, εμπορικοί σύλλογοι, παραγωγικοί και άλλοι φορείς, καθώς και επαγγελματικά σωματεία της Κρήτης, με ανακοινώσεις και ψηφίσματα, τάσσονται υπέρ των αιτημάτων των αγροτών, εκφράζοντας τη στήριξή τους.