Εβδομάδα ευρωπαϊκών start up στην Κρήτη

start up week 2019

Τέσσερις πόλεις της Κρήτης (Λασίθι, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά) ετοιμάζονται να δεχτούν τον Μάρτιο το 4ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας – Start up Europe Week Crete. Το συνέδριο απευθύνεται σε παραγωγούς, επιχειρηματίες, καθηγητές, ξενοδόχους, φοιτητές, νέους επιστήμονες, εκπροσώπους οργανισμών ή επιχειρήσεων, ανέργους, κοινωνικές επιχειρήσεις, πολιτιστικές επιχειρήσεις, θερμοκοιτίδες, ακαδημαϊκά ιδρύματα, τοπικές ομάδες, κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, συμβούλους επιχειρήσεων, οικονομολόγους και startuppers.

Οι θέσεις για τη φετινή διοργάνωση του συνεδρίου είναι περιορισμένες, και μπορεί κάποιος να κλείσει θέση δωρεάν. Αναλυτικά, οι ημερομηνίες διεξαγωγής του συνεδρίου είναι:

  • Λασίθι: Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019
  • Ηράκλειο: Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019
  • Ρέθυμνο: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019
  • Χανιά: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019

Φέτος, μεταξύ των συνέδρων θα είναι επιχειρηματίες, Κρητικοί που έχουν διαπρέψει στο εξωτερικό, υπουργοί, βουλευτές και ευρωβουλευτές.

Το συνέδριο διοργανώνεται από τον Youth Entreprenership Club, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, που έχει στόχο την ανάπτυξη του καινοτόμου, επιχειρηματικού start up οικοσυστήματος στην Ελλάδα και υποστηρίζεται από πολλούς φορείς όπως πρεσβείες, επιμελητήρια, πανεπιστήμια αλλά και την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.