Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Έκθεση υπηρεσιών και προϊόντων στο Μεσολόγγι

8 Ιουλίου 2016 - 11 Ιουλίου 2016

Έκθεση υπηρεσιών και προϊόντων στο Μεσολόγγι

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, οι Δήμοι Αγρινίου και Ναυπάκτου, ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου και η Αιτωλική Αναπτυξιακή ΑΕ, στηρίζουν την επιχειρηματικότητα του τόπου συνδιοργανώνοντας την «Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου», που πραγματοποιείται από την Παρασκευή 8 έως τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στον χώρο του Λιμανιού Μεσολογγίου.

Βασικοί στόχοι της έκθεσης είναι:

  • Η ανάδειξη της ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή και με την πώληση παραδοσιακών προϊόντων.
  • Η ανάδειξη και η προβολή της οικονομικής δραστηριότητας του τόπου μας και όχι μόνο.
  • Η εξωστρέφεια των προϊόντων σε όλη τη χώρα και σε χώρες του εξωτερικού.
  • Η τόνωση της αγοράς.
  • Η αύξηση της τουριστικής κίνησης και η προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
  • Η γνωριμία και η επικοινωνία όλων των επιχειρηματιών της Περιφέρειας μας με στόχο την συνέργεια δράσεων και πιθανών clusters.
  • Να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη επαγγελματία και ιδιώτη να γευτεί από κοντά τα προϊόντα του Νομού, να ενημερωθεί αναλυτικά για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα τους, γνωρίζοντας τους ίδιους τους παραγωγούς και να αισθανθεί μέρος της παράδοσης και του πολιτισμού του τόπου μας.

«Επιμένοντας ελληνικά και τοπικά, στηρίζουμε έμπρακτα τον σημαντικότατο αυτό εκθεσιακό θεσμό, την ανάπτυξη του τόπου μας και τις επιχειρήσεις του Νομού μας. Κατανοώντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη αγορά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η τιμολογιακή πολιτική θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την έκθεση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Κωνσταντακόπουλου στα τηλέφωνα 2631025561 & 6972641000 ή στο e-mail: [email protected].

Λεπτομέρειες

Αρχή:
8 Ιουλίου 2016
Τέλος:
11 Ιουλίου 2016
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Χώρος Διεξαγωγής

Λιμάνι Μεσολογγίου
Μεσολόγγι,