Πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για να δείτε αυτό τον ιστότοπο
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

23η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών

13 Αυγούστου 2018 08:00 - 16 Αυγούστου 2018 17:00

programmaekthesiferon

23 ΧΡΟΝΙΑ διαδρομής αριθμεί η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών που διοργανώνεται με επιτυχία κάθε Σεπτέμβρη, στοχεύοντας στην προώθηση των τοπικών προϊόντων, την προβολή των αγροτικών επιχειρήσεων, την ανάδειξη των περιφερειακών αγροτικών συνεταιρισμών και την ανάπτυξη του αγροτουρισμού, σε μια προσπάθεια συγκράτησης στον ακριτικό τόπο των ανθρώπων της υπαίθρου.

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 16 του μήνα στο δημοτικό πάρκο Φερών. «Η έκθεση γίνεται εθιμικά εδώ και 23 χρόνια. Η έκπληξη είναι ότι προχωράμε στην κατασκευή ενός νέου εκθεσιακού κέντρου που θα στηρίξει σημαντικά τον πρωτογενή τομέα, καθώς θα φιλοξενούνται δράσεις κι εκδηλώσεις όλο το έτος. Ζητάμε την έκταση από τη Διεύθυνση Γεωργίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και ταυτόχρονα οι τεχνικές μας υπηρεσίες προχωρούν στη μελέτη του κτηρίου. Σε έκταση δύο στρεμμάτων, το εκθεσιακό κέντρο θα αναπτυχθεί σε 1.000 τ.μ. στεγασμένων χώρων που θα αντιμετωπίσουν την πολυδιάσπαση που επικρατεί τώρα», περιγράφει στην «ΥΧ» ο αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Νίκος Γκότσης, προσκαλώντας τους εκθέτες να συμμετάσχουν.

Η έκθεση καλύπτει όλο το φάσμα του πρωτογενούς τομέα, συμπεριλαμβανομένου του αγροδιατροφικού. Οι συμμετοχές είναι από όλη τη Βόρεια Ελλάδα σημειώνει ο κ. Γκότσης. Προσθέτει ότι στην έκθεση κλείνονται επιχειρηματικές συμφωνίες και ειδικά οι μεταποιητές αγρότες έχουν ως εφαλτήριο την έκθεση των Φερών για ν’ αποκτήσουν αναγνωρισιμότητα. Φέτος, για πέμπτη χρονιά διατίθεται ειδικά διαμορφωμένος χώρος προβολής και πώλησης τοπικών προϊόντων.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
13 Αυγούστου 2018 08:00
Τέλος:
16 Αυγούστου 2018 17:00
Ετικέτες Εκδήλωση

Χώρος Διεξαγωγής

Δημοτικό πάρκο Φερών
Φέρες,685 00Ελλάδα