Πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για να δείτε αυτό τον ιστότοπο
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

DAIRY EXPO 2018: Έκθεση για τη Γαλακτοκομία και την Τυροκομία

10 Νοεμβρίου 2018 - 12 Νοεμβρίου 2018

DAIRY EXPO 2018: Έκθεση για τη Γαλακτοκομία και την Τυροκομία

Ο δυναμικός κλάδος του γάλακτος και των προϊόντων του, απέκτησαν πλέον το δικό τους σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες της ελληνικής αγοράς και όχι μόνο.

Σκοπός της έκθεσης DAIRY EXPO που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo Center από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2018, είναι να συμβάλει στην πρόοδο και ανάπτυξη του κλάδου, στη γνωστοποίηση των ελληνικών τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων και στην ισχυροποίηση της θέσης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα αιχμής της ελληνικής οικονομίας.

Παρότι ένας μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων και επαγγελματιών δραστηριοποιούνται στον κλάδο των γαλακτοκομικών – τυροκομικών προϊόντων, δεν υπήρχε μία εξειδικευμένη έκθεση, αντάξια της σημασίας και του μεγέθους του, που ανέκαθεν αποτελούσε δομικό στοιχείο της ελληνικής οικονομίας. Έτσι δημιουργήσαμε ένα εκθεσιακό γεγονός υψηλού επιπέδου, σε ένα εκθεσιακό κέντρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που προσελκύει το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων επισκεπτών, αναδεικνύοντας τα ελληνικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, αλλά και τους εμπόρους και κατασκευαστές εξοπλισμών τυροκομείων, γαλακτοκομικών και κτηνοτροφικών μονάδων.

Προσκαλούμε και ενθαρρύνουμε όλους εσάς τους επαγγελματίες που ασχολείστε με τη γαλακτοβιομηχανία και τυροκομία, να δηλώσετε συμμετοχή στην 5η έκθεση DAIRY EXPO 2018, η οποία διοργανώνεται για τον δικό σας κλάδο, και να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να αναδείξετε και να προωθήσετε τα προϊόντα σας με τον καλύτερο τρόπο προσεγγίζοντας νέες δυναμικές αγορές.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
10 Νοεμβρίου 2018
Τέλος:
12 Νοεμβρίου 2018
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Διοργανωτής

o.mind creatives
Ιστοσελίδα:
http://www.omind.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Metropolitan Expo Center
Athens International Airport El. Venizelos
Αθήνα, 19019
Τηλέφωνο:
21 0354 2900
Ιστοσελίδα:
www.metropolitanexpo.gr