Πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για να δείτε αυτό τον ιστότοπο
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εσπερίδα για το μέλι από την Ένωση Ελλήνων Χημικών στις 15/12

15 Δεκεμβρίου 2017

Στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Το Επιστημονικό Τμήμα Τροφίμων της Ένωσης Ελλήνων Χημικών (www.eex.gr) διοργανώνει στα γραφεία της στην Αθήνα, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 18.30, εσπερίδα για το ΜΕΛΙ.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η παρουσίαση ορθών πρακτικών παραγωγής, το νομικό πλαίσιο, ο ποιοτικός έλεγχος, αλλά και η ανάδειξη της μεγάλης θρεπτικής αξίας του μοναδικού αυτού προϊόντος της ελληνικής φύσης. Παράλληλα θα γίνει αναφορά σε χρηματοδοτικά εργαλεία που υποστηρίζουν την ανάπτυξη του κλάδου. Σε κάθε θεματική ενότητα οι ομιλητές είναι οι πλέον αρμόδιοι για την ανάπτυξη της ενώ μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθεί συζήτηση, στην οποία θα συμβάλλει με τη δημοσιογραφική της εμπειρία η εφημερίδα Ύπαιθρος Χώρα , που είναι και χορηγός επικοινωνίας της δράσης.

Εσπερίδα για το μέλι από την Ένωση Ελλήνων Χημικών

Η εκδήλωση αυτή γίνεται στα πλαίσια των καθιερωμένων εκδηλώσεων «Παρασκευές στην Ε.Ε.Χ» οι οποίες σκοπό έχουν την  ενημέρωση σε θέματα που ενδιαφέρουν τον κλάδο των Χημικών με ολιστική αντίληψη και διεπιστημονική προσέγγιση.  Οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές σε φοιτητές, επιστήμονες άλλων ειδικοτήτων, τεχνικούς και  επαγγελματίες με ενδιαφέρον για το θέμα και επιδιώκουν τη δικτύωση και την ευρύτερη συνεργασία μέσα στην κοινωνία.

Το πρόγραμμα της εσπερίδας παρατίθεται στον παρακάτω πίνακα :

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ένα αποχαιρετιστήριο ποτήρι κρασί.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
15 Δεκεμβρίου 2017

Χώρος Διεξαγωγής

Ένωση Ελλήνων Χημικών
Κάνιγγος 27
Αθήνα, Αττική 10682
Τηλέφωνο:
2103821524
Ιστοσελίδα:
https://www.eex.gr