Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» στην Τεχνόπολη

4 Μαΐου 2018 - 6 Μαΐου 2018

Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις - φεστιβάλ γαστρονομίας στην Τεχνόπολη (Δηλώστε συμμετοχή)

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής προτίθεται να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» που διοργανώνεται από την εταιρεία ”ΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε” (περιοδικό «Αθηνόραμα», www.athinorama.gr, www.athinoramaumami.gr) και θα διεξαχθεί από 4-6 Μαίου 2018 στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ στο ΓΚΑΖΙ.

Το συγκεκριμένο φεστιβάλ είναι ένας καταξιωμένος θεσμός και μια πολυεπίπεδη εκδήλωση η οποία έχει σαν κύριο στόχο την ανάδειξη των τυποποιημένων ποιοτικών ελληνικών προϊόντων, μέσα από θεσμούς επιβράβευσης, δοκιμές αξιολόγησης και δημοσιογραφικά θέματα. Αποτελεί σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες του κλάδου και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων ενημέρωσης. Μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικά και εικαστικά δρώμενα, καθώς και γαστρονομικές εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν το τριήμερο.

Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις - φεστιβάλ γαστρονομίας στην Τεχνόπολη (Δηλώστε συμμετοχή)

Στο φεστιβάλ μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εταιρείες που παράγουν κατά βάση τυποποιημένα προϊόντα και κυρίως:

α) εταιρείες που παράγουν προϊόντα με ποιοτικούς οργανοληπτικούς χαρακτήρες, οι οποίοι έχουν προκύψει ή θα προκύψουν μέσα από δοκιμές της ομάδας κριτικών γεύσης της ΔΕΣΜΗΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗΣ Α.Ε.  (www.athinoramaumami.gr και περιοδικό «Αθηνόραμα»).

β) εταιρείες που παράγουν προϊόντα, τα οποία έχουν διακριθεί ή βραβευθεί σε ανάλογες εκδηλώσεις.

Η τιμή ανά τ.μ. ανέρχεται στο ποσό των 150€ (πλέον Φ.Π.Α).Η Περιφέρεια Αττικής θα επιδοτήσει το κόστος συμμετοχής κατά 60% για την ενοικίαση περιπτέρων, ενώ το υπόλοιπο 40% θα το επιβαρυνθούν οι ίδιοι οι εκθέτες  Το μέγεθος του χώρου που θα αναλογεί στον κάθε εκθέτη θα είναι 7,5 ή 9 τ.μ (θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών).

Προϋπόθεση για την συμμετοχή των επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί εντός της Περιφέρειας ή η δραστηριότητα της επιχείρησης να συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Αττικής (εξαιρούνται οι τομείς ετικετοποίησης και διαφήμισης μιας εταιρείας καθώς και εταιρείες logistics). Διευκρινίζεται ότι δεν αρκεί μόνο η έδρα ή η αποθήκη μιας επιχείρησης να βρίσκεται εντός της Αττικής. Επιπλέον, θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών και εκθετών οι οποίοι είναι αμιγώς παραγωγοί ή μεταποιητές. Τέλος, θα ληφθεί μέριμνα στο περίπτερο της Περιφέρειας να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Μετά την λήξη της πρόσκλησης ενδιαφέροντος και εφόσον υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχών (τουλάχιστον 9 εκθέτες), η Περιφέρεια Αττικής θα δρομολογήσει τη συμμετοχή της στο «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις». Διευκρινίζεται ότι η επιλογή της θέσης που θα καταλάβει η κάθε επιχείρηση εντός του περιπτέρου της Περιφέρειας θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το αύξοντα αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης.

Ως εκ τούτου καλούνται οι επιχειρήσεις του κλάδου, που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και 03/12/2017 με αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο fax της υπηρεσίας 2132065020. (Δεν θα γίνονται δεκτές, ανυπόγραφες αιτήσεις και χωρίς τη σφραγίδα της επιχείρησης).

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από:

  • παραστατικά που αποδεικνύουν ότι η επιχείρηση είτε παράγει είτε τυποποιεί -μεταποιεί  το προϊόν της εντός της Αττικής (π.χ άδεια λειτουργίας σε ισχύ, τιμολόγια ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο συνάγεται ότι η παραγωγή, η μεταποίηση ή η τυποποίηση γίνεται στην Αττική)
  • την συνημμένη υπεύθυνη δήλωση, υπογεγραμμένη από τον υπεύθυνο και σφραγισμένη με την σφραγίδα της επιχείρησης.

Αίτηση εκθέτη -ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ
Υποβολή Δήλωση-ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ

Λεπτομέρειες

Αρχή:
4 Μαΐου 2018
Τέλος:
6 Μαΐου 2018
Ετικέτες Εκδήλωση

Χώρος Διεξαγωγής

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Αθήνα,Ελλάδα