Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Στη Λαμία η 2η ημερίδα για την Ποιότητα του Ελληνικού Βαμβακιού

9 Φεβρουαρίου 17:00

vamvaki-ellada-times

Σε συνέχεια των ημερίδων στην Καρδίτσα και στη Θεσσαλονίκη, η Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος διοργανώνει στη Λαμία τη 2η ετήσια ημερίδα για την Ποιότητα του Ελληνικού Βαμβακιού με θέμα: «ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΜΒΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ», την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 17.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν η μέχρι στιγμής δράση της ΔΟΒ, τα αποτελέσματα των ερευνητικών έργων που αφορούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ποικιλιών που σποροπαράγονται στην Ελλάδα και του προγράμματος της ταξινόμησης 1% του παραγόμενου προϊόντος. Επίσης, θα γίνει αναφορά για την εφαρμογή της Υ.Α. σχετικά με τις ξένες ύλες στο σύσπορο βαμβάκι, προτάσεις για τη μείωση του κόστους παραγωγής της βαμβακοκαλλιέργειας, γενικότερη ενημέρωση για τις τιμές της αγοράς του βαμβακιού καθώς και τις εξελίξεις για τις ορθές μεθόδους συλλογής του προϊόντος ενώ θα γίνει αναφορά και για τα κριτήρια της ποιότητας βάμβακος και την αξία των πιστοποιήσεων στην κλωστοϋφαντουργία.

Χαιρετισμό, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, θα απευθύνει ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Διεύθυνσης Συστημάτων Καλλιέργειας και ΠΦΠ κ. Κ. Αναστόπουλος.

Στο τέλος θα δοθεί η δυνατότητα για ερωτήσεις από τους παριστάμενους ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο ενημερωτικός κύκλος των ημερίδων κλείνει στην Αλεξανδρούπολη στις 13 Φεβρουαρίου.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
9 Φεβρουαρίου
Ώρα:
17:00
Ετικέτες Εκδήλωση

Χώρος Διεξαγωγής

Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων
Λεωνίδου
Λαμία,351 00Ελλάδα