Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

“ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017”

27 Σεπτεμβρίου 2017 00:00 - 1 Οκτωβρίου 2017 00:00

Πλησιάζει η ημέρα έναρξης της μεγάλης Έκθεσης "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017"

Η Έκθεση θα ανοίξει για το κοινό από τις 27 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου στο κτίριο Φραγκίστα, στο 4ο χιλιόμετρο Άργους – Ναυπλίου.

Είναι πια πολύ κοντά η έναρξη της μεγάλης Έκθεσης  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017 που για φέτος φιλοξενείται στην Αργολίδα. Η συμμετοχή των εκθετών δίνει ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και εξωστρέφειας, πυλώνες άλλωστε της φιλοσοφίας της Έκθεσης.

Πλησιάζει η ημέρα έναρξης της μεγάλης Έκθεσης "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017"

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, τα Επιμελητήρια και οι επιχειρηματίες, οι παραγωγοί, οι έμποροι, έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό ώστε όταν η Έκθεση ανοίξει τις πύλες της για το κοινό να αποτελεί πραγματικά ένα εμπορικό αλλά και πολιτιστικό γεγονός, αντάξιο της παραγωγικής βάσης της Πελοποννήσου.

Όλοι πρέπει να φανταστούμε μια "Γη φτιαγμένη από όνειρα" 27 Σεπτεμβρίου έως 1η Οκτωβρίου μπορείτε να την δείτε και να 'γευθείτε' τη γιορτή #Peloponnisosexpo #δεν_το_χανω_με_τιποτα

Δημοσιεύτηκε από Peloponnisos Expo στις Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

Οι προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες, αλλά ο πρώτος στόχος έχει επιτευχθεί και αυτός δεν είναι άλλος από την δοκιμασία στην πράξη ενός μοντέλου συνεργασίας που ενώνει φορείς, επαγγελματίες και κοινό. Η ίδια η διοργάνωση της Έκθεσης, η δημιουργική χαρά που επικρατεί σε όλους όσοι συμμετέχουν, η αισιόδοξη στάση ανοιχτής επιχειρηματικότητας αποτελούν ένα μοντέλο που δείχνει τον δρόμο και για περαιτέρω συνεργασίες και δράσεις.

Η συμμετοχή του κοινού έχει ήδη ξεκινήσει μέσα από την αλληλεπίδραση με τα κοινωνικά δίκτυα – η ανταπόκριση στην καμπάνια της Έκθεσης είναι εντυπωσιακή και αποδεικνύει ότι πρόκειται όντως για ένα γεγονός που ενδιαφέρει τον κόσμο και έχει αγκαλιαστεί από το κοινό, από επαγγελματίες και παραγωγούς από άλλα σημεία της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό.

Η Έκθεση θα ανοίξει για το κοινό από τις 27 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου στο κτίριο Φραγκίστα, στο 4ο χιλιόμετρο Άργους – Ναυπλίου. Αποτελεί σίγουρα μια θαυμάσια ευκαιρία για να ταξιδέψει κάποιος στην Αργολίδα, να νιώσει τον παλμό της Πελοποννήσου, να ενημερωθεί για προϊόντα, υπηρεσίες και καινοτομίες που τον ενδιαφέρουν, να ανακαλύψει την καρδιά της Πελοποννήσου και της παραγωγικής της δύναμης, αλλά και να συνδυάσει την εμπειρία με την γνωριμία της υπέροχης Αργολικής Γης.

Περισσότερες πληροφορίες: www.peloponnisosexpo.gr, facebook.com/peloponnisosexpo/

Λεπτομέρειες

Αρχή:
27 Σεπτεμβρίου 2017 00:00
Τέλος:
1 Οκτωβρίου 2017 00:00

Χώρος Διεξαγωγής

κτίριο Φραγκίστα
4ο χιλιόμετρο Άργους – Ναυπλίου
Αργολίδα,Ελλάδα