Εξετάσεις για δίπλωμα αγροτικών μηχανημάτων στους Γόννους Τεμπών

Εξετάσεις για δίπλωμα αγροτικών μηχανημάτων στους Γόννους Τεμπών
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν στους Γόννους του δήμου Τεμπών, οι προγραμματισμένες εξετάσεις για δίπλωμα γεωργικού ελκυστήρα, από τη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας – Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την αντιδήμαρχο κ. Γεωργία Τσιόπα και τον πρόεδρο Γόννων κ. Γεώργιο Μπανιώρα.

Ο πρώτος κύκλος εξεταζομένων εκ 50 ατόμων, είναι νέοι αγρότες αλλά και γενικότερα απασχολούμενοι με την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή. Η διοικητική ισχύς της άδειας οδήγησης και χειρισμού αγροτικών μηχανημάτων είναι για 15 χρόνια. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, πρωτοπορούν σε πανελλαδικό επίπεδο, στην ταχύτατη και αποτελεσματικότατη εφαρμογή των ακολουθητέων διαδικασιών, διευκολύνοντας τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής μας, τηρώντας τη νομιμότητα και προασπίζοντας την ασφάλεια οδηγών και πολιτών.

Τις εξετάσεις παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος, ο π. Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Δεσπόπουλος, ο διευθυντής της Δ.Α.Ο.Κ. κ. Παναγιώτης Καλφούτζος και τις διεξήγαγαν οι υπηρεσιακοί παράγοντες κ.κ. Κωνσταντίνος Καραθάνος και Αλέξανδρος Ζιωγάκης.

-Διαφήμιση-