Και φέτος εκδούλευση για την προκαταβολή της Βασικής – Το ΥΠΑΑΤ επιβεβαιώνει την «ΥΧ»

Και φέτος εκδούλευση για την προκαταβολή της Βασικής - Την Πέμπτη 24/10 το απόγευμα διαθέσιμα τα χρήματα μέσω ΑΤΜ

Ούτε φέτος γλίτωσαν οι παραγωγοί από την έντονη παραφιλολογία για την ημερομηνία των πληρωμών. Η ανάγκη για μερικά … κλικ αποδεικνύεται για άλλη μία φορά πιο σημαντική από την είδηση, και την σωστή ενημέρωση των πολιτών.

Η προκαταβολή της Βασικής Ενίσχυσης όπως είχε αποκαλύψει πρώτη η «ΥΧ», είχε κλειδώσει ήδη από την περασμένη εβδομάδα. Και για να μην πέφτουν θύματα οι Έλληνες αγρότες των fake news, η προκαταβολή θα είναι διαθέσιμη από το απόγευμα της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου μέσω των ΑΤΜ, και το πρωί της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου στα υποκαταστήματα των τραπεζών.

Η δήθεν αποκλειστικότητα για πληρωμή το απόγευμα της Τετάρτης 23/10, που παρέλαυνε τις τελευταίες ημέρες σε γνωστό αγροτικό site προκάλεσε σύγχυση για άλλη μία φορά. Παραγωγοί, που δυστυχώς παραπλανήθηκαν, επικοινώνησαν μαζί μας για να μας μεταφέρουν ότι τζάμπα περίμεναν στο ΑΤΜ της γειτονιάς τους!

Φυσικά στο παιχνίδι των εντυπώσεων πάντα ακολουθούν και οι δικαιολογίες. Δικαιολογίες που σίγουρα δεν τιμούν όσους τις υπογράφουν.

Για του λόγου το αληθές, θυμίζουμε την είδηση όπως δημοσίευσε η «ΥΧ» ήδη από την περασμένη Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και παραθέτουμε την ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης 23/10 το ΥΠΑΑΤ με θέμα: «Πιστώνονται 683 εκατομμύρια ευρώ στους λογαριασμούς των αγροτών».