Αρχική Περιβάλλον

Φεύγει ο «Τηλέμαχος» και έρχονται καταιγίδες

-Διαφήμιση-

Συνεχίζεται και σήμερα το κύμα κακοκαιρίας σε ολόκληρη τη χώρα με  χαμηλές θερμοκρασίες, κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες.

Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν σε ορεινές- ημιορεινές περιοχές της ανατολικής και κεντρικής Πελοποννήσου (ενδεικτικό υψόμετρο 300 μέτρα), οι οποίες θα εξασθενήσουν από σήμερα το βράδυ.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα προγνωστικά στοιχεία, επισημαίνεται ότι την Τέταρτη αναμένεται νέα μεταβολή του καιρού από τα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά της ηπειρωτικής χωράς και θυελλώδεις νότιους νοτιοδυτικούς ανέμους στα πελάγη. Προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες στο Νομό Μεσσηνίας έκανε ο Μετεωρολόγος της ΕΡΤ Σάκης Αρναούτογλου μιλώντας στην ΕΡΤ Καλαμάτας, σημειώνοντας πως υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων.

Αυτή την ώρα δεν καταγράφονται ιδιαίτερα προβλήματα στη Μεσσηνία λόγω κακοκαιρίας. Ανοικτό είναι το οδικό δίκτυο του νομού, ενώ οι οδηγοί που κινούνται στα ορεινά κομμάτια οφείλουν να φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες μαζί τους. Η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί στα ορεινά χωριά της Τριφυλίας, ωστόσο ολιγόλεπτες διακοπές διαπιστώνονται σε αρκετά σημεία του νομού.

Ενημέρωση από την Τροχαία για την κυκλοφορία στην Πελοπόννησο

-Διαφήμιση-