Φλώρινα: Βελτίωση και αναβάθμιση του δικτύου αγροτικής οδοποιίας

Ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός των έργων αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Ζίτσας

Την ένταξη του έργου βελτίωσης και αναβάθμιση του δικτύου αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Φλώρινας, στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, αποφάσισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, μετά από σχετικά πρόταση που κατέθεσε ο Δήμος.

Το έργο, προϋπολογισμού 6.782.835 ευρώ, αφορά στη βελτίωση και αναβάθμιση του δικτύου αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Φλώρινας και περιλαμβάνει εργασίες χαλικόστρωσης, αλλά και ασφαλτόστρωσης, σε υφιστάμενους αγροτικούς δρόμους στις κοινότητες του Δήμου Φλώρινας. Το συνολικό μήκος των δρόμων προς παρέμβαση ανέρχεται συνολικά στα 175 χιλιόμετρα.

Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή εξέφρασε ο δήμαρχος Φλώρινας, Βασίλης Γιαννάκης, που αρχικά ευχαρίστησε τον κ. Πέτσα και εν συνεχεία τόνισε πως το συγκεκριμένο έργο θα συμβάλλει αποφασιστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων των κοινοτήτων.

Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητα για την ένταξη και των υπολοίπων προτάσεων του Δήμου Φλώρινας στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, που στο σύνολο τους ξεπερνούν τα 29 εκ. ευρώ, αναπτύσσονται τόσο στον οικιστικό ιστό της πόλης, αλλά και στις κοινότητες και θα συμβάλλουν στη λύση χρόνιων προβλημάτων.

Πηγή: ertnews.gr