fyllo-478-paraskevi-27-dekemvriou-2024-342614

Διαβάστε στην «ΥΧ» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2024 στα περίπτερα όλης της Ελλάδας:

Ελαιόλαδο: Ρεβεγιόν µε κατήφεια και θυµό για τους παραγωγούς

Στο ναδίρ η ψυχολογία εξαιτίας των χαµηλών τιµών και της απραξίας

ΟΠΕΚΕΠΕ

  • Συνέχεια πληρωµών µε Εξισωτική 2024
  • Οι τέσσερις κατηγορίες παραγωγών που έµειναν εκτός εξόφλησης της Βασικής – Τι απαντά ο Οργανισµός

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

  • Διαµαρτυρία αµυγδαλοπαραγωγών στη Λάρισα
  • Στο γραφείο του ΥφΑΑΤ, Χρ. Κέλλα, µε αίτηµα δίκαιες αποζηµιώσεις

ΑΣΠΑΣΙΑ ΠΑΣΤΡΙΚΟΥ

  • Από το Λονδίνο στην Κω και τη συντροπική καλλιέργεια
  • Η ιδέα που βραβεύθηκε σε διαγωνισµό επιχειρηµατικότητας

ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

  • Το νέο έτος θα «τρέξει» πρόγραµµα αναδιάρθρωσης δενδροκαλλιεργειών στη Βόρεια Ελλάδα

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ «ΜΥΡΤΑΛΗ»

  • Επενδύοντας στην εξωστρέφεια του µαύρου χοίρου
  • Η ετήσια παραγωγή είναι πολύ µικρή και περιορίζεται µόνο στις ηµέρες των Χριστουγέννων

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ & ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΦΥΤΑ

  • Ένας συνεργατικός σχηµατισµός για την ανάδειξη του κλάδου
  • Στα αζήτητα το αιθέριο έλαιο λεβάντας µετά το lockdown

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

  • Η κλιµατική αλλαγή απειλεί την ασφάλεια των τροφίµων
  • Το φλέγον ζήτηµα βρέθηκε στο «µικροσκόπιο» ηµερίδας στην Αθήνα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ

  • «Οι τρεις προϋποθέσεις για την ανάσχεση της απώλειας του ελληνικού αµπελώνα»

ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΕΑΤΟΣ

  • «Ποιότητα και ευζωία τα “κλειδιά” για µια σύγχρονη και βιώσιµη κτηνοτροφία»

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Εορταστικές συνταγές, έθιµα & τοπική γαστρονοµία

  • Αντλήστε έµπνευση για το δικόσας γιορτινό τραπέζι!