Πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για να δείτε αυτό τον ιστότοπο
Αρχική Γάλα

Γάλα

Με τις νέες τάσεις να θέλουν το γάλα αμυγδάλου και το γάλα καρύδας να διεκδικούν μερίδια αγοράς, η παραγωγή γάλακτος πάντα θα απασχολεί παραγωγούς – κτηνοτρόφους και μεταποιητές γαλακτοκομικών. Η τιμή του γάλακτος είναι αυτό που «καίει» κάθε παραγωγό, οι ελληνοποιήσεις γάλακτος από τις γειτονικές μας χώρες, είναι μερικά από τα θέματα της κτηνοτροφικής ατζέντας του ypaithros.gr που θα βρείτε εδώ.

Περισσότερες Ειδήσεις

Το “limit-up” στο αιγοπρόβειο επιβεβαίωσε η ΔΩΔΩΝΗ στη συνάντηση με τους Θεσσαλούς κτηνοτρόφους

Το θετικό μομέντουμ στην τιμή του πρόβειου και αιγείου γάλακτος, όπως το κατέγραψε σε πρόσφατο ρεπορτάζ της η «ΥΧ», επιβεβαιώθηκε κατά τη χθεσινή συνάντηση...

Κλειδωμένη στα 47,5 λεπτά το κιλό για μια τριετία η τιμή παραγωγού για το «Γάλα του Καταναλωτή»

Το δεύτερο μέλος της ετοιμάζεται να υποδεχτεί μέσα στον Σεπτέμβριο η οικογένεια της ελληνικής «Μάρκας του Καταναλωτή», μίας πρωτοβουλίας που μεταφέρει στη χώρα μας...
Ελλάδα 2020: Η χώρα σε διατροφική ομηρία

Ελλάδα 2020: Η χώρα σε διατροφική ομηρία

Σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), την περίοδο 2015-2019 οι συνολικές εισαγωγές τροφίμων και ζώντων ζώων στη χώρα μας ανήλθαν σε αξίες...

Κουρέλλας ΑΕ, ο πρωτοπόρος των βιολογικών γαλακτοκομικών

Μπορεί για τους περισσότερους η εποχή της καραντίνας να έμοιαζε σαν να... σταμάτησε ο κόσμος, όμως, για κάποιους άλλους η καθημερινότητα συνεχιζόταν κανονικά. Και...
ΘΕΣγάλα: Δωρίζει παιδικά χαμόγελα στον οργανισμό «Το Χαμόγελου του Παιδιού»

ΘΕΣγάλα: Δωρίζει παιδικά χαμόγελα στον οργανισμό «Το Χαμόγελου του Παιδιού»

Ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Γάλακτος την Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020, με ισχυρό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αφοσίωση στη βελτίωση...

Στέργιος Γρατσάνης: Τα τυροκομικά Μόρνου ταξιδεύουν σε Ρουμανία, Γερμανία και Ολλανδία

Γνώση, εξέλιξη, πρακτική και βιωματική εμπειρία, διασύνδεση και επαγγελματική αποκατάσταση είναι οι λέξεις με τις οποίες ο Στέργιος Γρατσάνης περιγράφει τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων,...
«Ποιος είναι το αφεντικό; - Η Mάρκα του Kαταναλωτή» Συνεργασία ΘΕΣγάλα με τη συνεταιριστική πρωτοβουλία καταναλωτών

«Ποιος είναι το αφεντικό; Η Mάρκα του Kαταναλωτή». Συνεργασία ΘΕΣγάλα με τη συνεταιριστική πρωτοβουλία καταναλωτών

Σε συνεργασία με τη συνεταιριστική πρωτοβουλία καταναλωτών «Ποιος είναι το αφεντικό; - Η μάρκα του καταναλωτή» προχωρά ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, στο πλαίσιο της συνεχούς...

FACE in itinere: Πρακτική κατάρτιση στην Ευρώπη για Έλληνες τυροκόμους

Πρακτική κατάρτιση σε συνθήκες πραγματικής εργασίας, δικτύωση και μετακίνηση στην Ευρώπη έχουν την ευκαιρία να λάβουν σημερινοί και μελλοντικοί παραγωγοί τυριού και γαλακτοκομικών προϊόντων...
ΘEΣγάλα: Δωρεάν διάθεση γαλακτοκομικών προϊόντων στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας

ΘEΣγάλα: Δωρεάν διάθεση γαλακτοκομικών προϊόντων στο γενικό νοσοκομείο Λάρισας

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα στέκεται αρωγός σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο για την χώρα μας και προμηθεύει, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, δωρεάν γαλακτοκομικά προϊόντα...

Συνεχίζει τη δυναμική του είσοδο στο λιανεμπόριο τροφίμων ο ΘΕΣγάλα

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής του, ο ΘΕΣγάλα επεκτείνει τη δραστηριότητα διανομής των προϊόντων του στη γνωστή αλυσίδα supermarkets Γαλαξίας ήδη από τα μέσα...

Κυριότερα άρθρα αυτή τη στιγμή