Πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για να δείτε αυτό τον ιστότοπο
Αρχική Γάλα

Γάλα

Με τις νέες τάσεις να θέλουν το γάλα αμυγδάλου και το γάλα καρύδας να διεκδικούν μερίδια αγοράς, η παραγωγή γάλακτος πάντα θα απασχολεί παραγωγούς – κτηνοτρόφους και μεταποιητές γαλακτοκομικών. Η τιμή του γάλακτος είναι αυτό που «καίει» κάθε παραγωγό, οι ελληνοποιήσεις γάλακτος από τις γειτονικές μας χώρες, είναι μερικά από τα θέματα της κτηνοτροφικής ατζέντας του ypaithros.gr που θα βρείτε εδώ.

Περισσότερες Ειδήσεις

Γάλα: Τι λένε οι επιχειρήσεις για τις εξελίξεις στην αγορά σε αγελαδινό και αιγοπρόβειο

Μεγάλη ήταν η απήχηση και το ενδιαφέρον για το ρεπορτάζ της «ΥΧ» με τις εξελίξεις στο αγελαδινό και στο αιγοπρόβειο γάλα, που δημοσιεύθηκε στο...

Άρχισαν οι πιέσεις στο γάλα – μείωση τιµής στο αγελαδινό, ανησυχία για το αιγοπρόβειο

Για πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο ανοδικής εξέλιξης της τιμής παραγωγού στο αγελαδινό γάλα, η μείωση των τιμών έως και 2 λεπτά στα...

Νέα επιστημονική μεθοδολογία αξιολογεί στο μισό το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του βόειου κρέατος και των γαλακτοκομικών

Οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις του βόειου κρέατος και των γαλακτοκομικών προϊόντων μειώνονται στο μισό υπό το πρίσμα μιας νέας μεθόδου αξιολόγησης του αποτυπώματος, η οποία...

iMilk-Elgo: Νέα εφαρμογή του ΕΛΓΟ για την παροχή πληροφοριών σχετικά με το γάλα

Στα πλαίσια της στρατηγικής για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΕΛΓΟ ΔHΜΗΤΡΑ προέκυψε η ανάγκη για την ύπαρξη μίας εφαρμογής για κινητές συσκευές, αναφέρει σε...

Λιγότεροι κατά 11% οι κτηνοτρόφοι που παρέδωσαν αγελαδινό γάλα το 10μηνο του 2022

Λιγότεροι κατά 10% ήταν οι κτηνοτρόφοι που παρέδωσαν αγελαδινό γάλα το 10μηνο του 2022 έναντι του ίδιου διαστήματος του 2021, σύμφωνα με στοιχεία του...

Μόλις 1,5 λεπτό στην τσέπη του αγρότη για κάθε ευρώ που δαπανά ο καταναλωτής

Το τεράστιο χάσμα που χωρίζει την τελική τιμή ενός προϊόντος στο κατάστημα λιανικής πώλησης σε σύγκριση με το ποσό που μένει στην τσέπη του...

Γερμανία: Κλειδί για την επιτυχία των βιολογικών γαλακτοπαραγωγών οι νέες τεχνολογίες και οι μικρές αποστάσεις μεταφοράς

Τρεις βιολογικοί εκτροφείς, οι οποίοι προϊστανται της «De Οko Melkburen», μιας γαλακτοκομικής εκμετάλλευσης που παράγει βιολογικό γάλα και γιαούρτια στη μητροπολιτική περιφέρεια του Αμβούργου,...

Από το 1926 στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι των καταναλωτών με αγνά και ποιοτικά προϊόντα

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου ιδρύθηκε το 1926 από έναν μικρό αριθμό πρωτοβάθμιων αγροτικών συνεταιρισμών για την εξυπηρέτηση των μελών τους και την τυροκόμηση...

Δίκτυο επενδυτών FAIRR: «Απροετοίμαστοι να ανταποκριθούν στους κλιματικούς στόχους οι μεγαλύτεροι παραγωγοί κρέατος και γαλακτοκομικών»

Η βιομηχανία κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων έχει αποτύχει να διαχειριστεί τις επιπτώσεις των εργασιών της στη βιοποικιλότητα, υπονομεύοντας τους στόχους μιας πιθανής νέας παγκόσμιας...

Εντείνονται οι πιέσεις για την υλοποίηση του AΡΤΕΜΙΣ 2

Με κοινή ανακοίνωσή τους την Τρίτη 13/12, τέσσερις κτηνοτροφικοί φορείς και συγκεκριμένα ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ), το Συντονιστικό...

Κυριότερα άρθρα αυτή τη στιγμή