Πήγαν στον γάμο τους με υπερσύγχρονα τρακτέρ!

Πήγαν στον γάμο τους με υπεσύγχρονα τρακτέρ!

Ο γαμπρός Παναγιώτης Νικολούτσος και η όμορφη νύφη Θεοδώρα Βασιλακοπούλου θέλωντας να πρωτοτυπήσουν στο γάμο τους και να κάνουν κάτι διαφορετικό, αποφάσισαν να πάνε στην εκκλησία……… με τρακτέρ!

Πήγαν στον γάμο τους με υπεσύγχρονα τρακτέρ!

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 το απόγευμα πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στον Πύργο για να παρευρεθούν στην ομορφότερη στιγμή του ζευγαριού.

Πήγαν στον γάμο τους με υπεσύγχρονα τρακτέρ!

Πήγαν στον γάμο τους με υπεσύγχρονα τρακτέρ! Ο γαμπρός, αγρότης στο επάγγελμα αλλά και με καταγωγή από μεγάλη αγροτική οικογένεια του Πύργου πήραν την απόφαση να στολίσουν δέκα τρακτέρ! για το γάμο.

Τεράστια τρακτέρ, υπερσύγχρονης τεχνολογίας σχημάτησαν ένα κομβόι συνοδεύοντας αρχικά το γαμπρό και στη συνέχεια την νύφη στην εκκλησία. Η έκπληξη των περαστικών και των διερχόμενων οχημάτων ήταν εμφανή από το ιδιαίτερο κομβόι των στολισμένων τρακτέρ.

Οι φωτογράφοι του γάμου, Ευγένιος και Βίλυ Μενύχτα, απαθανάτησαν με τον πιο επαγγελματικό τρόπο όλο το γάμο ξεκινώντας από την Υψηλάντου, Ερυθρού σταυρού για να καταλήξουν στην εκκλησία με το πλήθος κόσμου να περιμένει το όμορφο ζευγάρι.

Ευχές στο ζευγάρι και βίον ανθόσπαρτον!