Γενική αργία και στον Νομό Ευβοίας την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου

Και ο νομός Ευβοίας, μετά τους νομούς Αττικής, Δωδεκανήσων, Κυκλάδων και Κρήτης θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου σε αργία λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, μετά από ανακοίνωση του ΥπΑΑΤ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Υπουργείο:

“Κατόπιν συνεχών συνεννοήσεων και επαφών του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Σίμου Κεδίκογλου με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Στυλιανίδη, τον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης κ. Στέλιο Κουτνατζή και τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλειο Παπαγεωργίου, αποφασίστηκε η ένταξη του Νομού Ευβοίας στις περιοχές όπου θα ισχύσει η παράταση γενικής αργίας και για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Συγκεκριμένα, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δημοσίων υπηρεσιών, εξαιρουμένων των υπηρεσιών ΟΤΑ Α και Β βαθμού, ενόπλων δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας, Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, καταστημάτων τροφίμων, φαρμακείων και άλλων δομών Υγείας, πρατηρίων υγρών καυσίμων και λοιπών επιχειρήσεων, η λειτουργία των οποίων συμβάλει στη διαχείριση των συνεπειών της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Η σχετική απόφαση αναμένεται άμεσα να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ).

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ο κ. Στυλιανίδης είχε ανακοινώσει την παράταση αργίας για τους Νομούς Αττικής, Δωδεκανήσων, Κυκλάδων και Κρήτης”

Παρατείνεται και για την Τετάρτη 26/1 η αργία σε Αττική, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη