Harma Foods: «Έσπασε» στα δύο, focus στα μανιτάρια

Χωριστούς δρόμους τράβηξαν οι συνιδρυτές της Harma Foods. Η νεοφυής επιχείρηση με έδρα την Καλαμάτα, που είχε παρουσιαστεί πρόσφατα από τις σελίδες της «ΥΧ», είδε τους συνιδρυτές της, Λάμπρο Καραγγελή και Νάσο Γερακάρη, να διαχωρίζουν τις δραστηριότητές τους (καλλιέργεια μανιταριών και υδροπονικών λαχανικών αντίστοιχα). Το brand «Harma Foods» διατηρείται πλέον από τον Λάμπρο Καραγγελή. Όπως δήλωσε ο ίδιος στην «ΥΧ», «ευτυχώς ή δυστυχώς υπήρξε μια απόφαση να μη συνεχιστεί η συνεργασία μας. Η ονομασία της εταιρείας διατηρείται και συνεχίζω να δραστηριοποιούμαι στην καλλιέργεια μανιταριών, εστιάζοντας περισσότερο στο γκουρμέ φάσμα της αγροδιατροφής».

Ερωτώμενος αν η κατάσταση στην εστίαση έχει ομαλοποιηθεί το τελευταίο διάστημα και αν υπάρχουν νέες συμφωνίες υπό δρομολόγηση, ο Λάμπρος μας είπε: «Στην περιοχή τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία λειτουργούν κανονικά, οπότε έχουν επανέλθει οι προ κορωνοϊού συνθήκες σε μεγάλο βαθμό».

Αναφορικά με το αν η εν λόγω εξέλιξη άλλαξε τον σχεδιασμό του για τη δημιουργία ενός καναλιού ηλεκτρονικής διάθεσης των προϊόντων, που προετοιμαζόταν κατά τη διάρκεια της «καραντίνας», ο ιδιοκτήτης της Harma Foods ανέφερε: «Το e-shop πήγε πίσω, καθώς υπάρχουν πολύ καλά εργαλεία σε κοινωνικά δίκτυα που μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες ενός e-shop. Προσωπικά βλέπω σημαντική ανάπτυξη ως προς το αντικείμενο αυτό στο Instagram και προς το παρόν καλύπτομαι».