Χόγκαν: Το αγροτικό ίντερνετ θα βοηθήσει τους έλληνες αγρότες να αυξήσουν την παραγωγή

Χόγκαν: Το αγροτικό ίντερνετ θα βοηθήσει τους έλληνες αγρότες να αυξήσουν την παραγωγή
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ο Επίτροπος Χόγκαν δηλώνει ικανοποιημένος με τις ελληνικές προσπάθειες να κλείσει το ‘ψηφιακό χάσμα’ στις αγροτικές περιοχές 

Ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδιος για τη Γεωργία και την Αγροτική Ανάπτυξη Φιλ Χογκαν δηλώνει ικανοποιημένος με τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για ευρυζωνικές υποδομές σε αγροτικές και απομακρυσμένες περιοχές (rural broadband), λέγοντας ότι αυτό θα βοηθήσει τους αγρότες να αυξήσουν την παραγωγή.

-Διαφήμιση-

Μιλώντας στο περιθώριο των European Broadband Awards στις 20 Νοεμβρίου, ο Χόγκαν δήλωσε στο EURACTIV.com: «Η Ελλάδα είναι από τα πιο εξαιρετικά παραδείγματα μεταξύ των χωρών της Μεσογείου σε ό,τι αφορά την διαφοροποιημένη φύση των προϊόντων μας, και φυσικά χρειαζόμαστε ευρυζωνικές υποδομές σε αγροτικές περιοχές για όλους τους ανθρώπους μας στην Ελλάδα προκειμένου να μπορούν να παράγουν περισσότερο».

Πρόσθεσε ότι οι ευρυζωνικές υποδομές σε αγροτικές περιοχές θα είναι βασικός παράγοντας προκειμένου να δοθούν κίνητρα στους Έλληνες να ζήσουν σε αγροτικές περιοχές και ότι το γεγονός πως τους παρέχονται οι απαραίτητες τεχνολογίες θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής.

Αναφερόμενος στη γενική βελτίωση των οικονομικών της χώρας, σημείωσε ότι αποτελεί «θετικό σημάδι» καθώς το αποτυπώνουν τα στοιχεία. «Και νομίζω ότι (οι Έλληνες) έχουν αρχίσει να το νιώθουν τώρα», τόνισε.

πηγή:Euractiv

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki