Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετέχει στη διεθνή έκθεση “TOUR NATUR”

Η Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου συμμετέχει στη διεθνή έκθεση “TOUR NATUR”
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Στο πλαίσιο της στρατηγικής για την ανάπτυξη ειδικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού, βασισμένων στα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά γνωρίσματα των νησιών, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετέχει με περίπτερο στη διεθνή έκθεση “TOUR NATUR”, που διεξάγεται στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, από τις 2 έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Η διοργάνωση προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα και υπηρεσίες εναλλακτικού τουρισμού. Κάθε χρόνο περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες μεταβαίνουν στο εκθεσιακό κέντρο του Ντίσελντορφ για να πάρουν ιδέες και προτάσεις για την πεζοπορία, το hiking, το trekking και άλλες δραστηριότητες στη φύση και να ενημερωθούν για ταξίδια σε διαφορετικούς εναλλακτικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

-Διαφήμιση-
Corteva agriculture

Η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί ένα διαδραστικό γεγονός που παρουσιάζεται με τον καλύτερο τρόπο στο γερμανικό κοινό, γι’ αυτό και προσελκύει κάθε χρόνο σημαντικούς εκθέτες από το χώρο των ειδικών μορφών τουρισμού. Ήδη υπάρχει αξιοσημείωτο ενδιαφέρον συμμετοχής από επαγγελματίες των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου που δραστηριοποιούνται σε ειδικά τουριστικά προϊόντα. Η κα. Χριστιάνα Καλογήρου δήλωσε ότι «η ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού αποτελεί βασική προτεραιότητα της Περιφέρειας γι’ αυτό και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να φέρει τα νησιά του Βορείου Αιγαίου στην αιχμή του διεθνούς ενδιαφέροντος».

Για την κατά το δυνατόν καλύτερη οργάνωση της παρουσίας των νησιών της Περιφέρειας στη συγκεκριμένη διοργάνωση, οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες καλό θα είναι να ενημερώσουν τη Διεύθυνση Τουρισμού για την παρουσία τους στην έκθεση, στα εξής τηλέφωνα: Τμήμα Τουρισμού Λέσβου: 22513-52149  (κα. Ροδοπούλου), Τμήμα Τουρισμού Χίου: 22713-50514  (κα. Κόβα), Τμήμα Τουρισμού Σάμου: 22733-50401 (κα. Δρίνη).

Πηγή: ΑΠΕ

-Διαφήμιση-
Αγροτική Καινοτομία - Γεωργικές Συμβουλές