Η τρέλα των pokemon… χτυπάει και τη Βουλή (φωτό & βίντεο)

Κυκλοφορούν πόκεμον … στο ελληνικό κοινοβούλιο; Και κυκλοφορούν, και αυξάνουν και πληθαίνουν! Μαζί τους, και οι παίκτες, που ως φαίνεται δεν ανήκουν μόνο στο σώμα των υπαλλήλων της βουλής, αλλά και των κοινοβουλευτικών μας εκπροσώπων.

Ποιος «φύτεψε» τον σπόρο της νέας παγκόσμιας παράνοιας μέσα στο επιβλητικό κτήριο της Πλατείας Συντάγματος, ουδείς θα βρεθεί ποτέ να απαντήσει. Πάντως, έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως οι νεότεροι των κοινοβουλευτικών εδράνων κατέβασαν την εφαρμογή, προκειμένου να εντοπίσουν αυτά τα πολύχρωμα κινούμενα πλάσματα, με μακρινή καταγωγή από την Ιαπωνία. Δε λέμε, κάποιοι προσπαθούν να κρατήσουν τα προσχήματα, αφού – όπως μας ψιθύρισαν  – με ύφος προβληματισμένο παρακολουθούν τάχα μου από το έξυπνο κινητό τους την επικαιρότητα.

Την αδυναμία τους για τις σέλφι και την τεχνολογία άλλωστε κάποιοι ποτέ δεν έκρυψαν. Εικάζουμε λοιπόν ότι δεν θα κρύψουν και τη νέα τους ασχολία.

Η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν ο πρόεδρος της βουλής δεν το έχει ακόμη μυριστεί….

Και κάπως έτσι η ζωή στην πλατεία Συντάγματος κυλάει τις τελευταίες ημέρες εντός και εκτός βουλής ακολουθώντας τη … μελωδία της ποκευτυχίας.