Ιωάννα Καρρά: Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι των Τρικάλων – Υγειονομική ωρολογιακή βόμβα τα νεκρά ζώα

Τη δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας “Daniel” επισημαίνει με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κτηνοτρόφος από τα Τρίκαλα Ιωάννα Καρρά.
 
Στην ανάρτησή της η νεαρή κτηνοτρόφος από τα Τρίκαλα διερωτάται για το πώς θα καταφέρει να βγάλει τα ζώα της από την κτηνοτροφική μονάδα, τα οποία είναι σφηνωμένα παντού, χωρίς να αρρωστήσει και απευθύνει έκκληση για βοήθεια προς κάθε κατεύθυνση και όποιον γνωρίζει για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί σε τέτοιες καταστάσεις.
 
Αναφέρει δε, ότι ακόμα δεν έχει καταφέρει να προσεγγίσει την εκμετάλλευση, κάτι που ίσως γίνει αύριο ή μεθαύριο.
 
Ακολουθεί η ανάρτηση της Ιωάννας Καρρά:
 
«Τα νερά σιγά σιγά υποχωρούν. Από την εικόνα που αντικρίσαμε σήμερα στην περιοχή που βρίσκεται ο στάβλος, εκτιμούμε ότι αύριο, ή μεθαύριο θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο στάβλο με τρακτέρ, τσάπα ή κάποιο άλλο μεγάλο όχημα.
 
Πώς θα βγάλουμε έξω τα ζώα που είναι σφηνωμένα παντού, χωρίς να αρρωστήσουμε;
 
Τα ζώα είναι νεκρά από την προηγούμενη Πέμπτη. Σε πλήρη αποσύνθεση.
 
Πώς να μπούμε μέσα; Με τι στολές; Με τι μέτρα προστασίας; Με τι μάσκες;
Παρακαλώ πολύ, όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει μαζί μας. Όποιος γνωρίζει κάποιο συνεργείο για τέτοιες περιπτώσεις υγειονομικής καταστροφής να μας ενημερώσει. Δεν έχουμε καμία άλλη ενημέρωση από κανέναν».
 
Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για την κτηνοτρόφο από τα Τρίκαλα Ιωάννα Καρρά, στο φύλλο της «ΥΧ» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 15/9