Η καρδιά της Κέρκυρας «χτύπησε» στους παλμούς της Ferrari

Η καρδιά της Κέρκυρας «χτύπησε» στους παλμούς της Ferrari
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Τριάντα κατακόκκινες και κατάμαυρες Ferrari παρατάχθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 12/6, στο κέντρο της πόλης Κέρκυρας, κεντρίζοντας όλα τα βλέμματα. Αρκετοί είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν ακόμη και να καθίσουν στις θέσεις των πιο γρήγορων αυτοκινήτων στον κόσμο, που ήρθαν στο νησί, μετά από πρωτοβουλία του δημοφιλούς Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων της Ιταλίας, των επαγγελματιών της Κέρκυρας, την υποστήριξη του  Επιμελητήριου Κέρκυρας, της  Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. 

Ο Περιφερειάρχης στηρίζοντας ενεργά, την όλη προσπάθεια, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους διοργανωτές και να προτείνει η συγκεκριμένη εκδήλωση να διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι και σε άλλα νησιά του Ιονίου με αφετηρία την Κέρκυρα.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

«Σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κέρκυρας, στηρίζουμε όλες αυτές τις πρωτότυπες δράσεις, που έχουν ως κύριο στόχο την αύξηση του ποιοτικού τουρισμού, την προβολή του νησιού και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Ελπίζουμε πως το επόμενο καλοκαίρι θα καταφέρουμε το  διαγωνισμό «Best Ferrari» να τον επεκτείνουμε και στα άλλα νησιά μας, γιατί και το θέαμα είναι μοναδικό, αλλά και  τα οφέλη από τη συγκεκριμένη δράση πολλαπλά» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την ανταλλαγή  αναμνηστικών δώρων του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θόδωρου Γαλιατσάτου και του προέδρου του Club «Passione Rossa», Fabio Barone, παγκοσμίου φήμης οδηγό της Ferrari , νικητή δύο παγκόσμιων ρεκόρ ταχύτητας Guinness World Record.

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress