Καρδίτσα: Αποκομμένο οδικά το Λεοντίτο λόγω κακοκαιρίας – Αποκλεισμένοι 15 κάτοικοι

Αποκομμένο οδικά το Λεοντίτο Δ. Αργιθέας λόγω κακοκαιρίας. Οι συνεχείς βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών δημιούργησαν εκ νέου πρόβλημα στον προσωρινό δρόμο για το Λεοντίτο και στο δρόμο προς τον οικισμό Ζερβό Μεσοβουνίου, στη γέφυρα. 

Στο Λεοντίτο από το πρωί, σε συνεργασία με την Π.Ε. Καρδίτσας, η δημοτική αρχή Αργιθέας επιχειρεί να δώσει λύσεις, ωστόσο η στάθμη του νερού δεν επιτρέπει στους χειριστές να ολοκληρώσουν την αποκατάσταση της ζημιάς.

Μια πρώτη εκτίμηση, στην παρούσα φάση, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αργιθέας κ Στεργίου, είναι πως η προσβασιμότητα θα ανακτηθεί στα επόμενο δύο, τρία  24ωρα εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Αυτή τη στιγμή είναι αποκλεισμένοι 15 περίπου κάτοικοι στο χωριό , χωρίς κανένας να διατρέχει κίνδυνο.

Στο Ζερβό Μεσοβουνίου έχει δοθεί προσωρινή πρόσβαση από άλλο δρόμο από την Καρυά. Υπάρχει διαρκής επικοινωνία με τους προέδρους και με κατοίκους, ενώ σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε επείγουσα ανάγκη , έχουν ενημερωθεί όλοι οι αρμόδιοι φορείς και είναι πρόθυμοι να συνδράμουν.

Πηγή: ert.gr